друг члан wrote:Bolesni^od^ljubavi wrote:Ja sam prestao da idem na fudbal kada je Partizan uzimao one silne titule dok je Djura frizura bio šerif u Partizanu. Ne mogu da se setim sa kim smo igrali, neki manji klub tipa Mladost Lučani i punimo ih, dajemo im golove a u meni nikakva emocija i ne radujem se ni jednom golu. Istini za volju prestao sam ići onog momenta kada je Ivan Perović ubijen, to je bila kap koja je prelila čašu, ali verovatno da bih batalio svakako jer se nisam uopšte radovao golovima. Mislim da bi generalno bilo mnogo više ljudi na stadionima kada bi i drugi klubovi uzimali titule, ovo ovako je izgubilo svaku čar i interesovanje publike. Nameštali su svi živi a nameštaju i dalje, od Spartaka iz Subotice, preko Napretka do Partizana i Zvezde. Zato stadioni i zvrje prazni.
Svakako bi bilo zanimljivije da su bar 4 kluba tu negde i da se kolju za titulu, evropu... da bi vise ljudi bilo na stadionima sumnjam. Vise puta sam pisao, ne vole ljudi kod nas fudbal i to je to. To se ogleda u mnogo stvari. Ako bi izuzeli navijačke tribine, koliko ljudi dolazi na stadion. Bilo je u jednom periodu se omasovilo, kad su pritisli po navijačima i to je to. I tad, dosta mase je dolazilo iz pogrešnih pobuda, ne zato što ih zanima fudbal, klub.. Evo sad na zvezdi ljudima više nije ni LŠ zanimljiva, sad se bira da se dođe na Bajern, Siti, Psž... Benfika i Stutgart već nije krcato
@Rodni, regularna je koliko i svaka druga liga. Pošto vidim da aludiraš kako zvezda namešta utakmice, pa iznesi konkretno protiv koga, na kojoj utakmici itd.
Hocu kad budem dobio odgovor, jer sam prvi postavio pitanje