Људи у потпуности вас разумем.Целога живота сте желели да будете навијачи и десничари,јер сте сматрали да вас то чини зајебанијим него што јесте.Вендијев другар и бивши члан форума
Ludak iz ludnice (каквог ли парадокса да Венди некога назива лудаком) једном је рекао давне 2016:"када си навијач,онда мораш бити десничар,јер сви навијачи су десничари..." при том свим силама агитујући управо за ову организацију "Национални строј" и нешто што се звало НСП.И сада,када се установило да су то организације пуне сексуално изопачених људи који не само да нису Срби,већ ни беле расе,вас је то дотукло.Срушило се све у шта сте веровали,а богами изгледа да су многи видели себе у њима, и та ружна слика у огледалу им се нимало није допала.
Вратићу се на упис са претходне стране где се налази фотографија билборда усташких "Imotskih sokolova" и порука да је храватски народ највише страдао од петокраке,српа и чекића 1990-их.Па јасно.Мислим када сте и коме ви то били битни?Рат од пре тридесет година,као и онај у периоду 1941-1945 из њиховог угла се водио против Југославије и комуниста.Ратка Младића,Милана Тепића и Веселина Шљиванчанина...Капирате? Не капирате? Е па онда вас позивам да погледате кратак десетоминутни документарац
SPIEGEL TV - Европски нацисти се боре против Југославије (1992):
https://youtu.be/wgHsJ-f1W5wИ ништа се ту за ових тридесет година променило није.И даље су на једној страни фашисти,а на другој антифашисти.Немачко-руски портал
Ost-West је тако рецимо направио прилог са једног нео-нацистичког фестивала у Темару 2018 године где су ухваћени у кадру тату мајстор Душан Вујичић,познатији као "Хитлер" и његов компањон Немања Линдлар:
https://youtu.be/zjFDvSZklj0Опет иста прича,само што се овде ради о београдским неонацистима.Првом треба прегледати главу,да се види дал је нормалан и зашто скрнави фацу са тетоважама,док је што се овог другог тиче очигледно да није Србин.Зашто би немачки неонацисти ове ваше видели као проблем?Они бре пију пиво са етикетом на којој је гвоздени крст и ако се опет зарати и они дођу овде,опет ћемо да јебемо матер као 1945, 2045 ма бре 3045 године...само не знам у ком облику ће да се ратује,неки летећи тањири и ласерски зраци.
Кпирате сад поенту? Левијатан нису Срби,Павле Бихали треба да иде у Израел,ако неће наћи ћемо му неку службу у Синагоги,Александар Буханац треба да иде...јебем ли га где ни презиме ми не звучи као српско,а Иван Богданов у Софију,јер као што каже реплика из филма Лепа села "Бугари су ушли у Софију".
Тешке су за клинце биле ратне 1990-е у Србији.Ако си другачији морао си да се приклониш већини и да будеш посрбица (супротно од потурица), или ако већ имаш јаја,да се супроставиш и да прихватиш себе таквог какав си.Уколико не успеш,не гине ти гурање главе у WC шољу.Нисам учествовао у малтретирању али сам нажалост био присутан и морао понекад и да регујем.Јебига такав је живот...