Дешавања у Црној Гори
Re: Дешавања у Црној Гори
Crn je ovo vakat moj prijatelju.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Црн вакат. Е мој брате да ми је неко причао да Црногорци не смију на Острог зато што им не дозвољава неки муслиман не би му вјеровао...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Шта булазниш ти, ко не смије, шириш дефетизам и пишеш глупости браву!
"Ако неко треба да буде хапшен, нека то будем ја, и ако неко треба да одговара ја молим да то будем ја. Ако некоме хоће да суде нека суде митрополиту Цетињском."
https://youtu.be/dzCOQd1WOb4
https://youtu.be/dzCOQd1WOb4
blode wrote:Шта булазниш ти, ко не смије, шириш дефетизам и пишеш глупости браву!
Надам се да си у праву.
Док се напаћени народ у Црној Гори покушава изборити са тиранином Милом, жвалави нон стоп ћути и прећутно одобрава хапшење Владике и Свештенства Српске Православне Цркве. До тада "навијачи" у Београду шурују са истим...
-
Мићара wrote:Црн вакат. Е мој брате да ми је неко причао да Црногорци не смију на Острог зато што им не дозвољава неки муслиман не би му вјеровао...
Hiljade ljudi su bili 12og Maja pod Ostrogom, a zatim i kod hrama u niksicu, nikad vise ljudi, sve dok traju mjere i zabrane putovanja, i ti ladno napises ovakvu glupost.. da je bilo ko drugi napisao pa i da se zacudim, al posto si poznat kao bistrina , ne moze covjek nista pametnije ni da ocekuje
Nastavlja se huškanje,jedni se kao pravo ludi,nismo mi zvali narod na ulice..a drugi skupljaju poene tako sto optuzuju popove..a narod se prima nenormalno..ne shvataju da ce ovi jednog dana da sednu i da podele tu visemilionsku imovinu oko koje se spore..crkva ce morati da se odrekne jednog dela kao mi kosova..zato i huškaju narod da kao brani svetinje a u stvari je mnogo para u igri.
Misa Tumbas wrote:Мићара wrote:Црн вакат. Е мој брате да ми је неко причао да Црногорци не смију на Острог зато што им не дозвољава неки муслиман не би му вјеровао...
Hiljade ljudi su bili 12og Maja pod Ostrogom, a zatim i kod hrama u niksicu, nikad vise ljudi, sve dok traju mjere i zabrane putovanja, i ti ladno napises ovakvu glupost.. da je bilo ko drugi napisao pa i da se zacudim, al posto si poznat kao bistrina , ne moze covjek nista pametnije ni da ocekuje
Није било хиљаде него можда 100-200 максимално полиција је забранила одлазак у манастир и масовно окупљање испред истог. И то ми је рекао зет из Брајића зато језик за зубе. И нисам генерализовао читаву ситуацију него само дан Св. Василија. Спречили су одлазак у Острог али испред храма нису успијели... Прочитај поново шта сам написао главоња.
Ђе видиш ти овдје хиљаду људи?
-
Kalabrcna wrote:Nastavlja se huškanje,jedni se kao pravo ludi,nismo mi zvali narod na ulice..a drugi skupljaju poene tako sto optuzuju popove..a narod se prima nenormalno..ne shvataju da ce ovi jednog dana da sednu i da podele tu visemilionsku imovinu oko koje se spore..crkva ce morati da se odrekne jednog dela kao mi kosova..zato i huškaju narod da kao brani svetinje a u stvari je mnogo para u igri.
To provereno?
Смех младића wrote:Kalabrcna wrote:Nastavlja se huškanje,jedni se kao pravo ludi,nismo mi zvali narod na ulice..a drugi skupljaju poene tako sto optuzuju popove..a narod se prima nenormalno..ne shvataju da ce ovi jednog dana da sednu i da podele tu visemilionsku imovinu oko koje se spore..crkva ce morati da se odrekne jednog dela kao mi kosova..zato i huškaju narod da kao brani svetinje a u stvari je mnogo para u igri.
To provereno?
Lepo zvuci.
Мићара wrote:Ђе видиш ти овдје хиљаду људи?
Према процјенама полиције на дан Св. Василија под Острогом је било између 5 и 6 хиљада људи. Управо је за тај празник држава дозволила служење обреде у црквама уз поштовање одређених правила, док је дан прије све људе који су се кретали пут Острога са намјером да посјете манастир и ноће полиција враћала назад. На дан Св. Василија у Никшићу је одржана литија као и сваке године, иако је ујутро на литургији речено да литије због короне неће бити, већ само молебан. Међутим, иако је ишла прича да литије нема, иако нико није позивао на долазак код цркве се на молебану скупило хиљаде и хиљаде људи, па су свештеници виђевши која је маса народа дошла једноставно попустили и кренули у литију. Искрено, мало је рећи да сам био изненађен бројем људи. Моја очекивања су била да ће око цркве биит пар стотина људи који ће импровизовати неку литију, вјероватно без свештеника, а десило се нешто сасвим супротно.
Јуче у Никшићу од 9 ујутро више хиљада људи је било на улицама око суда чекајући шта ће се десити са свештеницима.
После поноћи свештенство је пуштено, па је настало велико славље.
Беране синоћ
Слушај сад ову теорију.
Ова ситуација сва је створена као тест, јер ће када тада доћи Косово и Метохија на ред, и како би се сачувале светиње на КиМ Црној Гори би требали да се припишу манастири а Амфилохије би требао да буде митрополит те Црногорске Православне Цркве... Зато жваљави не проговара.
Немој да ме главоње нападају овде ово је само теорија, Али нешто се кува иза свега оввога...
Али у ово да провјеријемоо тешшко!
Ова ситуација сва је створена као тест, јер ће када тада доћи Косово и Метохија на ред, и како би се сачувале светиње на КиМ Црној Гори би требали да се припишу манастири а Амфилохије би требао да буде митрополит те Црногорске Православне Цркве... Зато жваљави не проговара.
Немој да ме главоње нападају овде ово је само теорија, Али нешто се кува иза свега оввога...
Али у ово да провјеријемоо тешшко!
-
Micara brate, glup si i za prostije stvari, nemoj ti teorije da razvijas, kao Boga te molim...
И да задња лига си и даље волим те
Ово нисам ја развио него влада цг и ово је био један од планова приједлога, а на ово нико не бих пристао јер би извисили 99%. То да је влада цг глупа си у праву, а ово ми је рекао човјек који је сједио са Тарзаном почетком фебруара... То су њихови планови и неке идеје јер очито не виде излаз из овога у шта су се увалили... И то је Марковић и споменуо на писледњем састанку са МЦП, што је наравно одбијено и није долазило у обзир. Јер они су очито добили наређење да избаце СПЦ из Црне Горе како знају и умију... Па и на овакве преваре су спремни...