Занимљиве слике и клипови
- illuminati
Re: Занимљиве слике и клипови
"Brittney Skye and 24 Year Old Virgin" je najsmesniji video u istoriji Interneta, 27 minuta i 25 sekundi koji se moraju odgledati od pocetka do kraja.
Nista nije namesteno, a taj video je snimljen ranih 2000-ih godina, neki lik pobedio na konkursu i dobio priliku da izgubi nevinost sa Brittney Skye.
Upoznavanje, voznja kombijem, odlazak na sastanak, setnja plazom, a onda i odlazak u spavacu sobu, ljudi ono je bukvalno nemoguce prepricati.
Nista nije namesteno, a taj video je snimljen ranih 2000-ih godina, neki lik pobedio na konkursu i dobio priliku da izgubi nevinost sa Brittney Skye.
Upoznavanje, voznja kombijem, odlazak na sastanak, setnja plazom, a onda i odlazak u spavacu sobu, ljudi ono je bukvalno nemoguce prepricati.
Мићара wrote:А браћо што нико не спомиње 100€
Vučić najavio da 5.500.000 punoletnih građana ima pravo na pomoć od 100e.
Republička izborna komisija utvrdila je konačni broj birača u Srbiji za sve jedinice lokalne samouprave i na svim biračkim mestima koji iznosi 6.739.441.
za izbore 2016
Choose Life
-
JezivoМићара wrote::shock: ша је ово сунце ти јебем!
али немојте да гледате спот него само ријечи слушајте... јер спот мало ремети дебилизам...
Хапси Вајо!!! (Вајо Андрић је иначе бивши начелник полиције у Бијељини гдје је господин Кристијан Г.добио највеће батине у животу и о томе сам је говорио од стране Вајине интервентне јединице)

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
друг члан wrote:Мићара wrote:А браћо што нико не спомиње 100€
Vučić najavio da 5.500.000 punoletnih građana ima pravo na pomoć od 100e.Republička izborna komisija utvrdila je konačni broj birača u Srbiji za sve jedinice lokalne samouprave i na svim biračkim mestima koji iznosi 6.739.441.
za izbore 2016
Zato što u tu cifru od 5.5m nije ubrajao penzionere koji će po automatizmu biti isplaćeni.
Хоћеш да кажеш да пензионера и прималаца социјалне помоћи има 1.239.441?
Ђексара wrote:Zato što u tu cifru od 5.5m nije ubrajao penzionere koji će po automatizmu biti isplaćeni.
Mislim da grešiš, jer je rekao ukupno koliko ljudi ima pravo i koliko je to novca. Pošto je pričao o količini novaca potrebnoj za pomoć.Nije ni bitno,ali mislim da nas leraju
Choose Life
Ја нигде нисам чуо ту цифру до овде. Овај Мали је говорио о томе а не Вучић, и рекао је "сваки пунолетни држављанин Србије." Није одређивао бројем. А сигурно има милион млађих од 18...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Министарство финансија је објавило да ће помоћ добити 5,5 милиона грађана. И то сви пунолетни. Што се тиче пензионера и оних који су већ корисници социјалне помоћи, они не треба да се пријављују, али су ваљда урачунати у овај број.
Сад сам проверио број пензионера према званичној статистици је нешто преко 1,7 милиона.
Фора је што око тога неће бити нека фрка, јер ови што се издају за главну опозицију желе да наследе тај број сигурних гласача. А да су се офирали, јесу сигурно.
Сад сам проверио број пензионера према званичној статистици је нешто преко 1,7 милиона.
Фора је што око тога неће бити нека фрка, јер ови што се издају за главну опозицију желе да наследе тај број сигурних гласача. А да су се офирали, јесу сигурно.
- CamoSurprise
Svakoj opoziciji je jedno od predizbornih obećanja revidiranje biračkog spiska...dok ne dođu na vlast.
Gilajdza RIP
Мени, једна од најбољих слика из ЦГ.

Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
Подршка америки!

-
Далтон wrote:Tim i jeste mesto tu. U šumi.
Takoe brt,beogradjanerima su bliskija braca sa bliskog istoka.Dogodine u srbistanu.Uvek su pravi srbi ziveli po brdima i selima a zna se ko je isao u grad da se lize i trguje sa turcima
Кум Жоржо wrote:A post?
Нисам одједном у ових пар дана од чет до недеље сам узимао по 80.000-100.000 са неких 20.000 макс... Отприлике сам им узео 600.000 тако нешто..