Тема за све и свашта
- Bruno Sulak
Re: Тема за све и свашта
Hvala brate
Your PC Ran into a Problem and Needs to Restart in Windows 10
Iz cista mira se pojavilo... Sta mu je?
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Iz cista mira se pojavilo... Sta mu je?
Najbolje je posluziti se guglom.. Ko nema u vuglu ima u guglu.
https://www.youtube.com/watch?v=fhHBdBD_92A
https://www.youtube.com/watch?v=qSJKuxIwPow
Meni je recimo ova dva videa odma na prvu izbacilo kada sam ukucao tu tvoju gresku. Pokusaj sa njima, a ako ne radi trazi dalje.
Savjet inace za taj problem a i za sve IT probleme - prvo sto treba da uradite kada vam na racunaru ili laptopu iskoci bilo sta sto ne treba je da to sto vam je iskocilo ukucate u gugl. U nekih 95% slucajeva (osim ako nije rijec o nekom specificnom poslu) je neko vec obradio dati problem, bilo pismeno ili video objavom. Stvarno je lako snaci se, ljudi koji to objavljuju se spustaju na jako nizak nivo, tako da i nije potrebno neko pretjerano razumijevanje i poznavanje racunara.. Samo je potrebno procitati. Valjda to svi znamo.
https://www.youtube.com/watch?v=fhHBdBD_92A
https://www.youtube.com/watch?v=qSJKuxIwPow
Meni je recimo ova dva videa odma na prvu izbacilo kada sam ukucao tu tvoju gresku. Pokusaj sa njima, a ako ne radi trazi dalje.
Savjet inace za taj problem a i za sve IT probleme - prvo sto treba da uradite kada vam na racunaru ili laptopu iskoci bilo sta sto ne treba je da to sto vam je iskocilo ukucate u gugl. U nekih 95% slucajeva (osim ako nije rijec o nekom specificnom poslu) je neko vec obradio dati problem, bilo pismeno ili video objavom. Stvarno je lako snaci se, ljudi koji to objavljuju se spustaju na jako nizak nivo, tako da i nije potrebno neko pretjerano razumijevanje i poznavanje racunara.. Samo je potrebno procitati. Valjda to svi znamo.
Ja prvo pitam tribinu pa google
Samo da se nadovezem na @ElPadrino
U slucaju da video ili post ne daju resenje za vas problem, obavezno proverite komentare. Ta fora mi je vise puta pomogla.
U slucaju da video ili post ne daju resenje za vas problem, obavezno proverite komentare. Ta fora mi je vise puta pomogla.
ElPadrino wrote: Samo je potrebno procitati. Valjda to svi znamo.
Treba znati i engleski.
Ima li nekog na forumu da je iz Rusnja ?
Zanima me firma KM Eko San, tamo im je sjediste, bave se izradom montaznih kuca i vikendica.
Ako je neko cuo za njih, nek mi sibne pm... Hvala, zivi bili..
Zanima me firma KM Eko San, tamo im je sjediste, bave se izradom montaznih kuca i vikendica.
Ako je neko cuo za njih, nek mi sibne pm... Hvala, zivi bili..
"Вјечна зубља вјечне помрчинe
нит догори нити свјетлост губи"
нит догори нити свјетлост губи"
Људи, треба ми помоћ.
Да ли знате зе неки пристојан старачки дом, на територији Београда, по могућности да левитира ка општини Звездара.
Да ли знате зе неки пристојан старачки дом, на територији Београда, по могућности да левитира ка општини Звездара.
Очајник wrote:Људи, треба ми помоћ.
Preporuka za Banjica luks, Beranska je ulica u pitanju, korektan smestaj, hrana i korektna cena..
З В Е З Д А Л Е !
-
Људи једна помоћ ако може?
Узимам белу технику(уградна плоча,уградна рерна,машину за веш) интересује ме неко ваше искуство са робним маркама?
Тесла и Ханса имају повољне цене,Вокс такође. Беко,Кенди?
Неко ваше мишљење шта гледати шта избегавати?
Узимам белу технику(уградна плоча,уградна рерна,машину за веш) интересује ме неко ваше искуство са робним маркама?
-
Treba izbegavati plocu, bar onu indukcionu
Strada di vita wrote:Људи једна помоћ ако може?
Ko ima para (cene su baš jače) Miele je vrhunski brend, ja npr uzeh polovnu veš masinu njihovu, uvoz iz Nemačke, radi kao sat.
З В Е З Д А Л Е !
Објасни му шта то значи,индукциона плоча захтева да купиш суђе које ради на индукцију, јер може да ти се деси да мислиш да плоча не ради,а у ствари твоје суђе не подржава ту јебаду.Миеле ваља, али је скуп.
Strada di vita wrote:Људи једна помоћ ако може?
ja sam pre 4 godine kupio masinu za sudje, frizider sa zamrzivacem i sporet, doduse, nista nije bilo ugradno, uzeo sam beko i prilicno sam zadovoljan.
matorci kad su kod njih opremali pre 10 godina, uzeli su sve od gorenja, i po meni to izbegavaj u sirokom luku, mada mozda se nesto i promenilo, proslo je puno vremena.kumovi su u nemackoj takodje uzeli gorenje, ali za nemacko trziste, i prezadovoljni su, sve radi kao sat vec godinama.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
+1 за Беко, у последњих пар година купљени су фрижидер, замрзивач и веш машина, све ради лепо и без проблема. Горење што каже пертла је за избегавање, није оно што је некад било.
Горење никако, голо говно. Ја сам узима Вирпул, и задовољан сам. Бош је исто доста добар, за Беко сам чуо исто похвале ал немам искуство. Ето. Ал ако си спао на овај форум да ти реши недоумице у вези са белом техником, јадна ти мајка.
-
жабац wrote:Горење никако, голо говно. Ја сам узима Вирпул, и задовољан сам. Бош је исто доста добар, за Беко сам чуо исто похвале ал немам искуство. Ето. Ал ако си спао на овај форум да ти реши недоумице у вези са белом техником, јадна ти мајка.
хахах искрено свако искуство значи,кад сам почињао да тражим Горење ми је било ок али искуство других је било да бежим што даље
Хвала још једном свима
Људи има ли ко искуства око предаје захтјева за радну или туристичку визу за Русију? Читао сам упутство на сајту амбасаде и помињу неке папире које ако сам добро сконтао треба да тражиш од надлежног министарства Русије да би могао попунити апликацију за добијање визе? Може ли ми ко објаснити шта и како у вези са тим?
Viza za Rusiju?Ja sam buraz isao 4,5 puta na utakmice secam se samo nekog papira koji dobijes u avionu i popunis i cuvas uz pasos.Ako ides da sljakas to vec pojma nemam...
И велика је разлика између туристичке и радне визе...
Мислим да туристичка виза за Русију и не постоји...
Ти можеш на територији скоро сваке земље у Европи остати 90 дана са улазком на пасош уз пријаву боравка, у неким случајевима није потребна ни пријава. А што се тиче рада то послодавац мора да ти заврши...
Мислим да туристичка виза за Русију и не постоји...
Ти можеш на територији скоро сваке земље у Европи остати 90 дана са улазком на пасош уз пријаву боравка, у неким случајевима није потребна ни пријава. А што се тиче рада то послодавац мора да ти заврши...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...