Игрице
Re: Игрице
bogami radi, Gilajdža i ja smo odigrali nekoliko partija
ja imam originalnu verziju, a on ovu piratsku i radilo je odlično, dakle nema nikakvih problema sa kompatibilnošću
jedino sam negde pročitao da treba da se premesti ceo folder iz Steam foldera i da se igra izbriše iz Steama, da se ne bi apdejtovala, jer posle toga više ne radi
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
ja imam originalnu verziju, a on ovu piratsku i radilo je odlično, dakle nema nikakvih problema sa kompatibilnošću
jedino sam negde pročitao da treba da se premesti ceo folder iz Steam foldera i da se igra izbriše iz Steama, da se ne bi apdejtovala, jer posle toga više ne radi
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
- CamoSurprise
Probili smo led...Rođa favorit, igra profi.
Ajde dogovor, pa za večeras da nas bude više.
Ajde dogovor, pa za večeras da nas bude više.
Gilajdza RIP
- UltrasDoras
dajte link pa da skidam
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
UltrasDoras wrote:dajte link pa da skidam
- хектолитар
CamoSurprise wrote:Predstoji ceo vikend u kući...
Igra li neko strategije preko Game rangera?
Recimo Act of war ili AOE III...može i neki drugi predlog?
Ako je neko raspoložen neka se javi.
Sinoc smo nas 7 preko gamerangera igrali warcraft ( blademaster, x hero , razgradjivanje...) naravno preko discorda se pricalo eto vratio sam se 12-13 godina unazad kad sam visio po igraonici sa drugarima
- UltrasDoras
Rođaci wrote:jedino sam negde pročitao da treba da se premesti ceo folder iz Steam foldera i da se igra izbriše iz Steama, da se ne bi apdejtovala, jer posle toga više ne radi
a da samo isključim apdejtovanje?
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
ne znam da li u Steamu može da se isključi apdejtovanje
- UltrasDoras
pa hoće neko da se pobijemo PESa onda?
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- CamoSurprise
- ultrastito
kako da namestim kontrole na tastaturi jebo vas led
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- CamoSurprise
ultrastito wrote:kako da namestim kontrole na tastaturi jebo vas led
Pitaš za haxball ili za PES ?
U folderu gde ti je PES instaliran imaš i settings, tu podešavaš sve komande, ali brate, kako PES na tastaturi ?
Večeras nas je trojica bilo.
Rođaci će okačiti uputstvo za sobu i pass, pa možemo da peglamo.
Gilajdza RIP
kako bre na tastaturi da igraš?
odigrali smo nekoliko partija, dobro je
sobe za 2v2, 3v3 itd se igraju tako što se klikne na loptu na prvom ekranu, pa se spusti dole do team lobby play i onda napravi soba na nekom serveru ili uđe u već postojeću
predlažem da se uvek stavljaju neki serveri koji su nam blizu, dakle Nemačka ili nešto bliže, a ne Singapur i slično
soba uvek treba da se zove "tribina", a pass da bude ono gde spava Lošmijeva riba
napraviću video uputstvo sutra
odigrali smo nekoliko partija, dobro je
sobe za 2v2, 3v3 itd se igraju tako što se klikne na loptu na prvom ekranu, pa se spusti dole do team lobby play i onda napravi soba na nekom serveru ili uđe u već postojeću
predlažem da se uvek stavljaju neki serveri koji su nam blizu, dakle Nemačka ili nešto bliže, a ne Singapur i slično
soba uvek treba da se zove "tribina", a pass da bude ono gde spava Lošmijeva riba
napraviću video uputstvo sutra
- ultrastito
jeb'te se gde sad da kupim dzojstik
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- хектолитар
Ђексара wrote:Ko želi link za PES 2020 nek mi se javi na PM..
Fantazija kakav fudbal, i što je najjače od svega, ladno šljaka online sa piratom
Pisao sam ti u inbox ako oces posalji mi link za download
Što se onlajna tiče:
Za 1v1 - Kick off / Friendly Match Lobby / EU-01-Any / Any-03 / i tu pravite sobu
Za 2v2,3v3.. - Kick Off / Team Match Lobby / England / England-03 / i tu pravite sobu
Dalje, evo vam peč - https://mega.nz/file/51wFQLaJ#V7ssgY5Zs ... VXuCVOAlOo
kopirate fajlove iz njega u My Documents / Konami / eFootball PES 2020 / pa imate neki folder sa brojkama nekim / save - tu munete sve.
Tu imate osnovne stvari - klubove, transfere, imena, dresove, grbove... imate takođe i Czv i Par, ali se oni iz nekog razloga za sada pojavljuju samo u offline modu (nalaze se u others team), drugari sa play-pesa rade na novom peču, pa će ih osposobiti i za online.
BITNA STVAR što se peča tiče - ako ste već ubacili neki peč pre njega, napravite backup fajlova od istog, pa onda kopirajte ovaj sa mega.
Prijatan karantin svima.
Za 1v1 - Kick off / Friendly Match Lobby / EU-01-Any / Any-03 / i tu pravite sobu
Za 2v2,3v3.. - Kick Off / Team Match Lobby / England / England-03 / i tu pravite sobu
Dalje, evo vam peč - https://mega.nz/file/51wFQLaJ#V7ssgY5Zs ... VXuCVOAlOo
kopirate fajlove iz njega u My Documents / Konami / eFootball PES 2020 / pa imate neki folder sa brojkama nekim / save - tu munete sve.
Tu imate osnovne stvari - klubove, transfere, imena, dresove, grbove... imate takođe i Czv i Par, ali se oni iz nekog razloga za sada pojavljuju samo u offline modu (nalaze se u others team), drugari sa play-pesa rade na novom peču, pa će ih osposobiti i za online.
BITNA STVAR što se peča tiče - ako ste već ubacili neki peč pre njega, napravite backup fajlova od istog, pa onda kopirajte ovaj sa mega.
Prijatan karantin svima.
Last edited by Ђексара on Sun Apr 05, 2020 1:02 pm, edited 4 times in total.
Moze ki cs 1.6 da se igra online 1vs1 a da niko ne smeta i ne ulazi na server?
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
- хектолитар
ivanpfc31 wrote:Moze ki cs 1.6 da se igra online 1vs1 a da niko ne smeta i ne ulazi na server?
Moze ako znas nekog ko ima da ti da Clan War(CW) server sa sifrom ili ako vas ukenja da udjete na neki server prazan i da vam za vreme tog igranja niko ne smeta
800 din košta najjeftiniji server, za 12 igrača max. Naravno možeš da podešavas šifru da niko ne ulazi itd.
- ashatoraman
ivanpfc31 wrote:Moze ki cs 1.6 da se igra online 1vs1 a da niko ne smeta i ne ulazi na server?
Ako ne mozes da se snadjes javi mi, ja sam napravio preko 5 servera za dz. Nemoj nista da placas bas je prosto napraviti svoj server.