Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
vinjakboy

Re: Вести

Postby vinjakboy » Mon Feb 11, 2019 1:50 pm

fedayn wrote:Gde je Rodjak da rastumaci ovo? Ah da vrana,vrani oci ne vadi.Advokati,tuzioci,sudije to su sluge mafije! A tu je iz prikrajka murkan i navijac desnicar,koji radi za vlast i policiju, fasisticki kerovi na lancu su i pocetkom 20.veka bili strajkbrejkeri.Da ti damo stanglu da ovim "neradnicima" porazbijas lobanje?

И после са оваквим лудацима треба имати нормалну расправу? Ма важи...

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Feb 11, 2019 2:28 pm

komunistička privreda u slici i reči

Nexon

Postby Nexon » Mon Feb 11, 2019 2:41 pm

Лепо је одвјетниче што пратиш Ал Џазиру.
Чуо сам да имају добре документарце о Сребреници.
Али погедај ово,

УЖАС У БЕОГРАДУ: Пијани Нигеријац силовао девојку (19), држао јој нож под грлом!

Деветнаестогодишња девојка К.С. из Београда силована је данас поподне у улици Николе Ђурковића на Вождовцу, а како Курир незванично сазнаје, за овај гнусни чин је осумњичен држављанин Нигерије Виктор Меси (1988).

К.С. (2001. годиште) је силовање пријавила полицији данас око 16.45. Она је полицији објаснила да је, у време када је била са својим познаником И. Г. (1989) из Сомалије, примила позив од Виктора Месија, који им је запретио да ће објавити експлицитне снимке на којима је К.С.

Ово нека твоја либерално васпитана несрећница али изгледа да Африканци нису чули за либерализам.
Али Меси се не одбија.

А добро, биће их још више, касарне се спремају за пријем.
Идемо у ЕУ, само либерално.

Додуше може да се јави и друг fedayn по овом питању али сумњам да ће се то десити.
Још проучава како је Крцун стрељао сопствену девојку.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Feb 11, 2019 3:59 pm

uh, naopako
pa gde su bili Otac, Sin i Sveti Duh da pomognu ovoj ubogoj rabi Božjoj?

Nexon

Postby Nexon » Mon Feb 11, 2019 4:17 pm

Претпостављам да то говориш из свог искуства са Африканцима.
Елем, мени није јасно зашто се у медијима ћути о овоме случају а о једном другом случају свуда се пише?!
Можете ли мени неуком то објаснити.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Mon Feb 11, 2019 4:31 pm

fedayn wrote:
Bolesni^od^ljubavi wrote:Kakva budalastina od teksta. Neces da platis dug za robu koju si pre toga regularno uzeo i iskoristio i posle kada se nagomila kamata places kada ti dodje izvrsitelj. Hahahaha nema dalje.

Neka plati onaj koji je dug napravio ili neka se procesuira ukoliko je ucinio privredni kriminal.

Drugo,ne znam kako ti ovo nije zapalo za oko:

Kako navode predstavnici radničkih sindikata, menadžment fabrike je pre šest meseci dostavio kupcu objekta ponudu koja predviđa obeštećenje od 5,6 miliona dinara. Kupac je ponudu odbio i zahteva izvršenje. Sindikati napominju da se imovina fabrike, u iznosu od 200 000 evra prodaje za dug od 30 000 evra. Radnici i sindikati od nadležnih traže izmenu Zakona o izvršenju, kako se imovina građana i preduzeća ne bi prodavala ’’ispod svake cene’’.

Gde je Rodjak da rastumaci ovo? Ah da vrana,vrani oci ne vadi.Advokati,tuzioci,sudije to su sluge mafije! A tu je iz prikrajka murkan i navijac desnicar,koji radi za vlast i policiju, fasisticki kerovi na lancu su i pocetkom 20.veka bili strajkbrejkeri.Da ti damo stanglu da ovim "neradnicima" porazbijas lobanje?

Sto kaze Duci Simonovic "Ultra desnica je oduvek bila stisnuta pesnica kapitalizma"..

I treba taj da plati, ali zakon nam je takav da taj nikada nece platiti, onda mora firma koja je to uradila.

Zapalo mi je i to za oko. Vlasnika te firme su godinama vukli za nos vezano za placanje imajuci u vidu kolika je kamata i verovatno mu je dokurcilo da ga neko jos jebe, nego daj sad lepo imovinu pa sledeci put vodi racuna da li ces platiti.

fedayn

Postby fedayn » Mon Feb 11, 2019 6:29 pm

Ja samo kazem da ti nesrecni ljudi nemaju nikakve veze sa tim.Puna je Srbija radnika cije su fabrike unistene i opljackane,a dugovi se namerno prave da bi to sutra bilo privatizovano za male pare.Zamisli da je tvoj cale radnik jedne od takvih fabrika.Izvini,mozda sam bio malo pregrub iznad u poruci,ali se nadam da si shvatio poentu sta se radi sa fabrikama i firmama u drzavnom vlasnistvu od raspada SFRJ.

Pozdrav ;)

Nexon

Postby Nexon » Mon Feb 11, 2019 6:59 pm

Па ко их је опљачкао него твоји комунисти који су постали капиталисти преко ноћи па приватизовали.
У томе сте најбоље унуци црвене буржоазије. Зато си окружен паткама док се купаш.

Него какав је став другова комуниста према стварању мигрантских центара у Србији од стране ЕУ?

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Mon Feb 11, 2019 7:16 pm

fedayn wrote:Ja samo kazem da ti nesrecni ljudi nemaju nikakve veze sa tim.Puna je Srbija radnika cije su fabrike unistene i opljackane,a dugovi se namerno prave da bi to sutra bilo privatizovano za male pare.Zamisli da je tvoj cale radnik jedne od takvih fabrika.Izvini,mozda sam bio malo pregrub iznad u poruci,ali se nadam da si shvatio poentu sta se radi sa fabrikama i firmama u drzavnom vlasnistvu od raspada SFRJ.

Pozdrav ;)

Pa vidi, ako ne placa ta firma svoje dugove drugoj firmi od privatnika koja uzgred dobro i posteno posluje, moze vrlo lako da se zatvori i firma tog privatnika i onda opet imas ljude na ulici ali iz postene firme koja drugima redovno placa svoja dugovanja.

fedayn

Postby fedayn » Mon Feb 11, 2019 7:43 pm

Pa vidi, ako ne placa ta firma svoje dugove drugoj firmi od privatnika koja uzgred dobro i posteno posluje, moze vrlo lako da se zatvori i firma tog privatnika i onda opet imas ljude na ulici ali iz postene firme koja drugima redovno placa svoja dugovanja.

Hoces da ti ja kazem sta treba da se uradi...treba da se vrati radnicko samoupravljanje,fabrika je podignuta za vreme socijalizma i jedino tada moze da se zahteva njihova odgovornost,a ne da kojekakvi direktori i upravni odbori sastavljeni od predstavnika vladajucih stranaka arce imovinu koja nije njihova.Citave generacije rade u tim fabrikama koje su sasvim dobro poslovale za vreme socijalizma.I moze vinjakboy da kaze kako sam ja lud,ali treba uraditi ovu stvar:

E ovako se rudari bore protiv privatizacije u Spaniji.Znaci okupis celu porodicu,naoruzas se homemade granatama,cekicima,stanglama...zabarikadiras se i udri! Pa nek policija radi sa hoce.A cini mi se da radnici u Srbiji polako shvataju da je to jedino resenje i da se stanje radikalizuje.Cuj ti to.... "takav je zakon".... ovde se svaki politicar izvuce ko puvanjak,niko bre ni za sta ne odgovara...nema brate dok krv ne padne.Nazalost je tako.

andro saner

Postby andro saner » Mon Feb 11, 2019 7:56 pm

Nexon wrote:Па ко их је опљачкао него твоји комунисти који су постали капиталисти преко ноћи па приватизовали.
У томе сте најбоље унуци црвене буржоазије. Зато си окружен паткама док се купаш.

Него какав је став другова комуниста према стварању мигрантских центара у Србији до стране ЕУ?

Ne znam za tebe Nexon, ali ja na prvim sledecim demokratskim izborima glasam za Raduleta! Sad odslusao njegov govor, to je za mene to!

fedayn

Postby fedayn » Mon Feb 11, 2019 8:25 pm

Nexon wrote:Па ко их је опљачкао него твоји комунисти који су постали капиталисти преко ноћи па приватизовали.

Него какав је став другова комуниста према стварању мигрантских центара у Србији до стране ЕУ?

Znaci cim su postali kapitalisti,da nisu pravi komunisti...nikada to nisu ni bili.Znas Nexone nisam ja boleciv prema kriminalcima,pa makar mi bio rod najrodjeniji.Ranije si me pitao kako komentarisem to sto je Krcun mucio svoju devojku i na kraju je likvidirao,ali si zaboravio da kazes da je sumnjicena da je drukala ilegalce.

Nego da se vratim na ovu crvenu burzoaziju koju pominjes...Vidi ovo:

Ima jedan dobar levicarski punk-rock bend iz Beograda koji je u pesmi "Proleteri" upravo to kritikovao 1985.god.Taj bend se zove MRGUDI.Jel si slusao? Ako nisi evo...dobar tekst,jos bolji spot...znam da slusas ovu vrstu muzike.

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Feb 11, 2019 10:01 pm

To samoupravljanje je najgluplja stvar na svetu. Mrzi me da objasnjavam, ali je bas bas bas bas bas bas bas lose.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

fedayn

Postby fedayn » Mon Feb 11, 2019 10:23 pm

b]Ali ako imas samoupravljanje,onda imas i pravo da za lose stvari uperis prstom u radnike![/b]Mene mrzi da vam sad nabrajam po gradovima koje su sve firme poslovale,svaki grad u Srbiji i sirom Jugoslavije imao je minimum pet fabrika...

Dok ste danas trbuhom za kruhom svi dosli u BG.Evo ja cu sad da odglumim desnicu lokal-patriotu i da vam porucim svima da se tornjate iz mog Beograda tamo odakle ste dosli! I uopste me ne zanima sto su vam roditelji radili u preduzecima koja su sad zamandaljena i zakatancena.AJDE MARS ODAVDE! I OVI STO DOLAZE NA ZVEZDU I PARTIZAN IZ DRUGIH GRADOVA,DA VAS VISE NE VIDIM NA UTAKMICAMA SELJACI!

Kako se sad osecate posle ovih mojih istinitih reci jel vam lepo?! ;)

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Mon Feb 11, 2019 10:54 pm

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Feb 11, 2019 11:27 pm

Воимја оца на каквим сте ви дрогама? Чуј овог...комуниста :lol:

fuck_off

Postby fuck_off » Tue Feb 12, 2019 11:39 am

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

MARKER

Postby MARKER » Sun Feb 17, 2019 12:53 pm

Погинуо Шабан.

Мићара

Postby Мићара » Sun Feb 17, 2019 2:28 pm

MARKER wrote:Погинуо Шабан.

Оде још једна легенда народне музике. :(
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Return to “Само опуштено”