Политика, избори и вести о политици
Re: Политика, избори и вести о политици
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
- Kit_Karson
Влада Паликућа wrote:čompika wrote:Jel ima neki protest za nas što mrzimo i jedne i druge...
Одлично, само штета што се организатори овога не прикључе неке суботе кад је протест.
па и јесте дсс на протестима
Ја рекох да се не играју да хапсе људи због нечега што није кривично дело.
Ево данас у Београда огромна маса људи на улици, од Немањине(Влада Србије) до РТС се протезала маса.

А ево људи и на КиМ,

Ево данас у Београда огромна маса људи на улици, од Немањине(Влада Србије) до РТС се протезала маса.

А ево људи и на КиМ,

Kit_Karson wrote:Одлично, само штета што се организатори овога не прикључе неке суботе кад је протест.
Zato sto ne zele da se prikljuce onima (Savez za Srbiju) koji su isti kao vlast,ali da ja ne govorim u ime desnice posto su oni vec sami to naglasili ...evo i suprotne strane tj. levice...Nisam bio,niti imam nameru da idem na protests ali ovo je hit:
To je gigo tvoja realnost, vise se ljudi skupi ispred ponca u bloku 11 nego ovih tvojih Marksova
Често одем до на село
Nemoj mene medju trockiste iz organizacije Marks21,ko boga te molim! Nemoj ni u jednu da me svrstavas...na vreme sam se odlepio od svega toga...a i na fudbal retko svracam jer je nam je i "scena" odpdilike ovakva...otuzna...ali sta da ti pricam,znas ti to i sam
Upste te ne razumem da se jos cimas,sem ako nisi u upravi

Upste te ne razumem da se jos cimas,sem ako nisi u upravi

- Влада Паликућа
Kit_Karson wrote:Одлично, само штета што се организатори овога не прикључе неке суботе кад је протест.
Није баш сигурно дал су протести суботом у циљу спречавања велеиздаје, па можда зато
ja sinoć bio prvi put na protestu
nije loše, ali nema od toga ništa dok ne počne da se ruši, lomi i pali
svakako valja malo protegnuti noge vikendom
nije loše, ali nema od toga ništa dok ne počne da se ruši, lomi i pali
svakako valja malo protegnuti noge vikendom
Ja bih se isto prosetao,mozda vise iz znatizelje,ali vidis kako vlada ova sezona gripa.Ako sam uspeo da eskirivam virus kolege koji vec danima kaslje,bojim se da bi mi tu u masi 100% neko zadao fatalni udarac kijanjem u lice..
video sam one tvoje sa parolama protiv kapitalizma, jedino oni su me iznervirali
Da sam se sastala sa Katarinom Virdžinijom Volček, trećim sekretarom američke ambasade – jesam.
Pričali smo o protestima
Organizatorka okupljanja "Jedan od pet miliona" o objavljenim fotografijama sa američkim diplomatama u "Hiltonu"
https://www.danas.rs/politika/anasonovic-pricali-smo-o-protestima-isto-kao-i-sa-ljudima-u-srbiji/
Pričali smo o protestima
Organizatorka okupljanja "Jedan od pet miliona" o objavljenim fotografijama sa američkim diplomatama u "Hiltonu"
https://www.danas.rs/politika/anasonovic-pricali-smo-o-protestima-isto-kao-i-sa-ljudima-u-srbiji/
- Kit_Karson
Влада Паликућа wrote:Kit_Karson wrote:Одлично, само штета што се организатори овога не прикључе неке суботе кад је протест.
Није баш сигурно дал су протести суботом у циљу спречавања велеиздаје, па можда зато
Па лепо, што се не скупе Ковић, Драгаш са екипом да уједињени спрече велеиздају? Нико им не брани да дођу и кажу шта имају. Али мора гузица да се мрдне из Марићевог студија, ту је топло, а напољу хладно, јебига.
Добар текст иначе:
http://www.novipolis.rs/blog/31712/kosovska-kvadratura-kruga.html
Запад је Вучићу дао одрешене руке да реши питање Косова по сваку цену, па чак и по цену девастације унутрашњег правног поретка земље. Последице његове недемократске и аутократске владавине узрок су оправданих протеста широм Србије. Међутим, ако је Косово conditio sine qua non поштовања европских вредности и даљих европских интеграција Србије, за које се сви релевантни политички чиниоци залажу, онда изазов решавања косовског проблема све Вучићеве наследнике поставља у исту позицију као и Вучића.
Или би они то питање, по ултиматуму Запада, решили на једини могући, недемократски начин или би морали да одступе и уступе место некоме другом да то реши уместо њих, као што је Тадић Вучићу. И то је разлог зашто се у тзв. Уговору с народом који је опозиција у Србији ових дана представила јавности ниједном речју не помиње Косово.
- Влада Паликућа
Kit_Karson wrote:Па лепо, што се не скупе Ковић, Драгаш са екипом да уједињени спрече велеиздају? Нико им не брани да дођу и кажу шта имају.
Шта они могу да кажу што нису већ рекли Марчело и Марко Видојковић
samo da ne pominju gusle
- Kit_Karson
Влада Паликућа wrote:Kit_Karson wrote:Па лепо, што се не скупе Ковић, Драгаш са екипом да уједињени спрече велеиздају? Нико им не брани да дођу и кажу шта имају.
Шта они могу да кажу што нису већ рекли Марчело и Марко Видојковић
Па да критикију политику ове власти према КиМ, Ђурића, Српску листу, све оно што нису споменула ова двојица. Мало је разлога? Мислим да би добрано задрхтале гаће власти кад би видели да "њихови" протестују против њих. Овако се ствара атмосфера да су људи уз СНС због политике у "националном интересу". Овако ће протест само да се разводни и неће да буде ни близу првог митинга "Косово је Србија" из 2008, на шта пуцају.
Организатори протеста су баш отворени за све и Ковић би сигурно могао без проблема да наскочи на камион и да на опште одушевљење присутних карановићки крене да прича о Космету, Вучићу као америчком сараднику, НАТО агресији итд.
- Ultra Sarma
Kit_Karson wrote:
Nije lose bilo i veca brojka nego sto sam ocekivao s obzirom na prethodne proteste koji je organizovao DSS i sam termin protesta..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала