Мићара wrote:јахач магле wrote:Мићара брате, сваки дан је неки светац, значи нема тебе никад на протестима.
Ти се добро оженио, увалио жени у кућу, тасту у фирму и сад паметујеш.

ма ја. Овај јеси ме насмијао... Није то него немам стварно времена, само нерадници и џабалебароши протестују, а посебно против овог Вучића. Мени је добар све док се не цијепа Србија, ако у његово време буде исто као и у предходних по мом иде у исти кош, док тога нема какав такав је, како кажу има и горе од горег а то смо доживели већ... Нема таст ништа наби га на курац. Еј да је тако како си написао лако би мени било...Верватно је крив Вучко или Слобо, а можда и Тадић, ил овај Николић.

У време Вучића изгубисмо Крајину, а у време СПС изгубисмо све што смо могли да изгубимо. Јел смо заборавили да су ови већ били на власти? Што 2012 нисте причали само да се они не врате на власт. Јел си свестан да више од пола СНС чине бивше демократе? Весић, Мали, Кнежевић, Зорана, Ђурић... Коју територију смо изгубили у периоду од 2000 до 2012? Ко је потписао Бриселски споразум? Мени лично је подношљивији онај који ти у старту каже какав је, него онај који ти каже да је твој, а онда ради све супротно, па покушава неким глупим изговорима да се вади.
У ранијим уписима већ сам споменуо да што се тиче спољне политике, ту се мало шта може променити, али може се много променити у унутрашњој. У мојој ужој породици, на 4 пензије и 2 плате ова власт је узимала нама око 30 хиљада динара сваки месец. То је мој контра аргумент на ваш да треба гледати себе и своју породицу, бити вредан, радити...Радиш цео живот и неко ти на крају отме оно што за шта си цео живот одвајао. Или ти дође у фирму неки полуписмени, необразовани олош са купљеном дипломом и тражи од тебе да се учланиш у странку да би ти дао коефицијент који заслужујеш својим образовањем и стажом у фирми, у супротном ће неки члан странке добити тај коефицијент. Не може да буде аргумент гледајте себе, радите на себи, а просечна плата данас мања него пре 2012, а све скупље. Не може плата да буде 200, 250, 300 евра, а све цене у продавницама као у Немачкој. Не може 4 године господин да прича биће веће плате следеће или оне тамо године. Не може странка да измишља нове послове да запосли своје ботове, а да неко ко је образован и школован ради посао за 200е.
Мене првог боли курац што је пребијен Борко Стефановић, али ме не боли курац што је много мојих другара запалило преко, буквално у задње 2 године 20 доста блиских људи, не боли ме курац што људи раде за бедне паре, што се муче. Ови протести су релативно смешни, нити имају неке захтеве, нити неке поруке, али некако осетим обавезу да изађем на улицу. И наравно да ту има шљама, али 90 посто људи који шетају су најнормалнији, незадовољни људи.
Ја лично би волео да захтеви протеста буду економске природе, да се изнесу неки конкретни захтеви везани за лош стандард, закон о раду, за веће поштовање истог...али исто тако и за борбу за одржавање фер избора, да се среде бирачки спискови, а не да на бирачком списку има 800 хиљада више људи него што треба, да у медијима буду и други заступљени