Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
1958

Re: Вести

Postby 1958 » Sat Jan 05, 2019 2:44 pm

A onaj baja iz dss-a? Kazu mnogi da je ok, kakvo je vase misljenje?

Ј
ел има неко на овом форуму а да му је златно доба у кући?

Naravno da ima, ima ovde vrednih, skolovanih, postenih, svakakvih koji mogu sa svojih 10 prstiju da obezbede normalan zivot i koji su se snasli. Ima i onih koji nisu, a ti koji nisu tesko ce se snaci i da se promeni 200 rezima, ako nece sebi da pomognu, nece im pomoci ni djilas, ni sapic, ni vucic. Brate nema ljutnje ali mi delujes kao jedna jako mlada osoba, po tvojim pisanijima.
Често одем до на село

Врховна команда

Postby Врховна команда » Sat Jan 05, 2019 3:01 pm

1958 wrote:A onaj baja iz dss-a? Kazu mnogi da je ok, kakvo je vase misljenje?

Ј

Naravno da ima, ima ovde vrednih, skolovanih, postenih, svakakvih koji mogu sa svojih 10 prstiju da obezbede normalan zivot i koji su se snasli. Ima i onih koji nisu, a ti koji nisu tesko ce se snaci i da se promeni 200 rezima, ako nece sebi da pomognu, nece im pomoci ni djilas, ni sapic, ni vucic. Brate nema ljutnje ali mi delujes kao jedna jako mlada osoba, po tvojim pisanijima.

Млад сам релативно, `85. сам. Слажем се са твојим написаним али има и до власти тј. до тога шта ти они обезбеде као услове да радиш, да се образујеш,...Ја сам пример лика који не може да нађе посао у струци ево 2 године од како се променила структура у бившој фирми тј. од како су дошли снс кадрови (дипломирани грађевински инжењер сам по образовању) и радим разне послове све на кратко и неодређено и једва састављам крај са крајем. Сигуран сам да има многих попут мене на овом форуму а камоли у читавој земљи и ја сад треба да ћутим на то?
Јесте, могао сам у странку и вероватно бих сад имао врх плату са можда и бољим условима него пре али не пада ми на памет да склапам пакт са ђаволом, образ и част су ми битнији од продаје болеснику. Мирно спавам у душевном смислу али у финансијском тешко. Ја сам само један у мору бесних и незадовољних који не желе да трпе ова срања.

Мићара

Postby Мићара » Sat Jan 05, 2019 3:07 pm

Побуна мишева...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

fedayn82

Postby fedayn82 » Sat Jan 05, 2019 3:15 pm

Cekamo te...
Ниси храбар као Јагода!

Kockalone

Postby Kockalone » Sat Jan 05, 2019 3:41 pm

Врховна команда wrote:

Ј

Млад сам релативно, `85. сам. Слажем се са твојим написаним али има и до власти тј. до тога шта ти они обезбеде као услове да радиш, да се образујеш,...Ја сам пример лика који не може да нађе посао у струци ево 2 године од како се променила структура у бившој фирми тј. од како су дошли снс кадрови (дипломирани грађевински инжењер сам по образовању) и радим разне послове све на кратко и неодређено и једва састављам крај са крајем. Сигуран сам да има многих попут мене на овом форуму а камоли у читавој земљи и ја сад треба да ћутим на то?
Јесте, могао сам у странку и вероватно бих сад имао врх плату са можда и бољим условима него пре али не пада ми на памет да склапам пакт са ђаволом, образ и част су ми битнији од продаје болеснику. Мирно спавам у душевном смислу али у финансијском тешко. Ја сам само један у мору бесних и незадовољних који не желе да трпе ова срања.

Давно су рекли да нема веће будале од школоване будале.

Врховна команда wrote:Жути јесу имали своју шансу и показали су да су говна али ти жути више не постоје, расули су се на 100 страна, добар део њих је баш у снс-у али ови што су остали, лично ми делује да су схватили шта су урадили јер су они заправо главни кривци што су ови говнари дошли на власт а мислим да такође Ђилас и екипа схватају да више не могу са народом како хоће тј. како су пре радили. Мислим да су свесни да и њих чекају препуне улице уколико се само дрзну да ураде било шта што су радили раније или да покушају да раде исто што и ова тренутна лажљива говна. Као што већ рекох, нико ко је на протестима није ЗА неког него ПРОТИВ! Против вучића! Нажалост је таква ситуација у земљи да ми стално гласамо ПРОТИВ а не ЗА неког, потребна су нова млада лица а има их толико(да не набрајам сад и ја неке своје кандидате). Лустрација и закон о пореклу имовине под хитно чим буде пала ова власт у неком тренутку(даће Бог што пре). Грађани морају да преузму ствар у своје руке, докле више да нас јебе иста екипа? Ево пре неки дан говнар весић прича како су слике и клипови на друштвеним мрежама лаж и да заправо и није било колапса и проблема у Београду због снега. Пази ја лично сам каснио на посао као и многи људи и онда дође тај дебил и убеђује нас да је све то заправо лаж? Да ли ико памти да се икада неко зајебавао овако са нама? Златно доба? Никад мања незапосленост? Никад већи животни стандард? Никад мања цензура медија? Никад мања корупција у судству? Ја вала да ћутим нећу и не могу. После ћемо се чудити што нас има све мање, сеоба срба је почела увелико а сада је тек у порасту од 01.01 па кад за једно 20 година будете у мањини у свом крају, питаћете се шта се то догодило са људима и где су сва браћа Срби...Тад ће бити касно за кајање...

А овим постом си доказао да си тотални идиот.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sat Jan 05, 2019 4:00 pm

ultrastito wrote:Moje pitanje je - Ko je taj čovek zbog koje bi izašli na ulice? Jer je očigledno neko mora da bude na čelu te kolone. Ko je taj lik, ime i prezime ili bar iz koje od postojećih stranaka i organizacija taj lik dolazi sa kojim bi vi bili 1/1? Ako može, bez sarkastičnih odgovora.

Eво врло конкретно, сутра бих подржао било кога, ко је под број један СРБИН, а не југословенско 68машки педер, и ко се залаже за бар једну од наредних ствари- промену политике према ММФу, промену политике према ЕУ, обустављање приватизације, промену политике према НАТОу, промену политике везано за Космет.

Наравно, то подразумева да тај неко не може бити нико од петооктобарске СТОКЕ. Ово сад што се шета, другари моји, то рушите српске квислинге да би довели југословенштуре и либертадорес педерчине, којима све што има национални призвук СМРДИ, и сматрају то за ретроградно, непожељно и страно. Без једне суштинске разлике у кључним питањима, без једног правог захтева.

Буне се што је онај мајмун добио батина, ахахх, штета велика
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Врховна команда

Postby Врховна команда » Sat Jan 05, 2019 4:06 pm

Kockalone wrote:
Врховна команда wrote:

Ј

Давно су рекли да нема веће будале од школоване будале.

Врховна команда wrote:Жути јесу имали своју шансу и показали су да су говна али ти жути више не постоје, расули су се на 100 страна, добар део њих је баш у снс-у али ови што су остали, лично ми делује да су схватили шта су урадили јер су они заправо главни кривци што су ови говнари дошли на власт а мислим да такође Ђилас и екипа схватају да више не могу са народом како хоће тј. како су пре радили. Мислим да су свесни да и њих чекају препуне улице уколико се само дрзну да ураде било шта што су радили раније или да покушају да раде исто што и ова тренутна лажљива говна. Као што већ рекох, нико ко је на протестима није ЗА неког него ПРОТИВ! Против вучића! Нажалост је таква ситуација у земљи да ми стално гласамо ПРОТИВ а не ЗА неког, потребна су нова млада лица а има их толико(да не набрајам сад и ја неке своје кандидате). Лустрација и закон о пореклу имовине под хитно чим буде пала ова власт у неком тренутку(даће Бог што пре). Грађани морају да преузму ствар у своје руке, докле више да нас јебе иста екипа? Ево пре неки дан говнар весић прича како су слике и клипови на друштвеним мрежама лаж и да заправо и није било колапса и проблема у Београду због снега. Пази ја лично сам каснио на посао као и многи људи и онда дође тај дебил и убеђује нас да је све то заправо лаж? Да ли ико памти да се икада неко зајебавао овако са нама? Златно доба? Никад мања незапосленост? Никад већи животни стандард? Никад мања цензура медија? Никад мања корупција у судству? Ја вала да ћутим нећу и не могу. После ћемо се чудити што нас има све мање, сеоба срба је почела увелико а сада је тек у порасту од 01.01 па кад за једно 20 година будете у мањини у свом крају, питаћете се шта се то догодило са људима и где су сва браћа Срби...Тад ће бити касно за кајање...

А овим постом си доказао да си тотални идиот.

Ај лепо реци и образложи свој упис јер је глупо да вређаш тек тако.

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Jan 05, 2019 4:20 pm

Кудрави Гаучос wrote:
ultrastito wrote:Moje pitanje je - Ko je taj čovek zbog koje bi izašli na ulice? Jer je očigledno neko mora da bude na čelu te kolone. Ko je taj lik, ime i prezime ili bar iz koje od postojećih stranaka i organizacija taj lik dolazi sa kojim bi vi bili 1/1? Ako može, bez sarkastičnih odgovora.

Eво врло конкретно, сутра бих подржао било кога, ко је под број један СРБИН, а не југословенско 68машки педер, и ко се залаже за бар једну од наредних ствари- промену политике према ММФу, промену политике према ЕУ, обустављање приватизације, промену политике према НАТОу, промену политике везано за Космет.

pa to je gospodin Radule

жабац

Postby жабац » Sat Jan 05, 2019 4:24 pm

Само Партија Природног Закона и 20 сома Јоги летача.Једино су они у стању да својом позитивном енергијом зауставе НАТО авионе, ако крену опет на нас.

Мићара

Postby Мићара » Sat Jan 05, 2019 6:32 pm

Када транспарент буде "Косово је Србија" "Једињење Срба РС и Срб" бићу у маси. Док ове педерске форе са тарабама могу да набију у дупе. А инжењеру ти очигледно не знаш да се снађеш или не желиш блато да газиш попут архитекти... Можда грешим, него да те питам имаш ли породицу жена ђеца и то, пошто имаш 35 год.?

Врховна команда

Postby Врховна команда » Sat Jan 05, 2019 8:37 pm

Мићара wrote:Када транспарент буде "Косово је Србија" "Једињење Срба РС и Срб" бићу у маси. Док ове педерске форе са тарабама могу да набију у дупе. А инжењеру ти очигледно не знаш да се снађеш или не желиш блато да газиш попут архитекти... Можда грешим, него да те питам имаш ли породицу жена ђеца и то, пошто имаш 35 год.?

Што ти не би са ортацима направио такав транс и донео га на протесте? Ево вечерас је било и више него прошле суботе по овој зими, биће то тек још боље на пролеће када буде боље време. Само да се не угаси ова енергија и прича...Иначе осуђујем транс који сам видео вечерас на којем је писало "Јеремић је будућност Србије"

П.С. Управо се и сналазим већ 2 године након добијеног отказа услед промене менаџмента у старој фирми али све је то кратко без сталног запослења које није ни на видику, или сам преквалификован или већ имају особу за то и тако у круг са још много глупих изговора за одбијање. А жену имам као и једно дете а друго ће доћи кад се буду стекли финансијски услови за то, даће Бог ускоро.

Мићара

Postby Мићара » Sat Jan 05, 2019 9:18 pm

Врховна команда wrote:
Мићара wrote:Када транспарент буде "Косово је Србија" "Једињење Срба РС и Срб" бићу у маси. Док ове педерске форе са тарабама могу да набију у дупе. А инжењеру ти очигледно не знаш да се снађеш или не желиш блато да газиш попут архитекти... Можда грешим, него да те питам имаш ли породицу жена ђеца и то, пошто имаш 35 год.?

Што ти не би са ортацима направио такав транс и донео га на протесте? Ево вечерас је било и више него прошле суботе по овој зими, биће то тек још боље на пролеће када буде боље време. Само да се не угаси ова енергија и прича...Иначе осуђујем транс који сам видео вечерас на којем је писало "Јеремић је будућност Србије"

П.С. Управо се и сналазим већ 2 године након добијеног отказа услед промене менаџмента у старој фирми али све је то кратко без сталног запослења које није ни на видику, или сам преквалификован или већ имају особу за то и тако у круг са још много глупих изговора за одбијање. А жену имам као и једно дете а друго ће доћи кад се буду стекли финансијски услови за то, даће Бог ускоро.

Е ја данас нисам имао времена стварно, морао сам да редим печеницу и јагње, и данас је светац православни туциндан, на који не ваља тући децу. Нити имам воље нити жеље да протестујем заједно са шљамом, а посебно не на светац. А немам мотивацију, јер уопште неће бити боље да ли дошао Ђуро или Перо на власт. Биће боље онда када се окренеш себи и својој породици, и будеш спреман на жртву да би они боље живјели а и ти са њима. Ако се тако мења кадар лако то значи да је у питању државна фирма, ма да чисто сумњам у то што причаш, да не можеш да нађеш посао и да зарадиш најмање 1.000е, поседујеш ли какве лиценце?
И да ти кажем нешто разумно, а ти схвати како хоћеш, свакој власти треба прићи на пријатељски начин и покушати бити у добрим односима, тако ће бити боље и теби и њима, нарочито ако се не бавиш политиком, а ако се бавиш политиком, онда си исти као и они...

јахач магле

Postby јахач магле » Sat Jan 05, 2019 9:43 pm

Мићара брате, сваки дан је неки светац, значи нема тебе никад на протестима.
Ти се добро оженио, увалио жени у кућу, тасту у фирму и сад паметујеш.
...Сијају звезде као очи конобарице...

Мићара

Postby Мићара » Sat Jan 05, 2019 10:01 pm

јахач магле wrote:Мићара брате, сваки дан је неки светац, значи нема тебе никад на протестима.

:D ма ја. Овај јеси ме насмијао... Није то него немам стварно времена, само нерадници и џабалебароши протестују, а посебно против овог Вучића. Мени је добар све док се не цијепа Србија, ако у његово време буде исто као и у предходних по мом иде у исти кош, док тога нема какав такав је, како кажу има и горе од горег а то смо доживели већ... Нема таст ништа наби га на курац. Еј да је тако како си написао лако би мени било...Верватно је крив Вучко или Слобо, а можда и Тадић, ил овај Николић. :lol:

tizlabor

Postby tizlabor » Sat Jan 05, 2019 11:45 pm

Rođaci wrote:
Кудрави Гаучос wrote:

pa to je gospodin Radule

Burazeru,a bole i stamat?Pre su oni.

pertla

Postby pertla » Sat Jan 05, 2019 11:49 pm

Tuga je sto su nas navikli da se cimamo,da se zrtvujemo,da zavrsavamo,da ginemo,da sredjujemo,da podmazemo...raditi i ziveti normalno od svog rada je jebena utopija, leta gospodnjeg 2019.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

нема лека

Postby нема лека » Sun Jan 06, 2019 4:45 am

Мићара wrote:
јахач магле wrote:Мићара брате, сваки дан је неки светац, значи нема тебе никад на протестима.

:D ма ја. Овај јеси ме насмијао... Није то него немам стварно времена, само нерадници и џабалебароши протестују, а посебно против овог Вучића. Мени је добар све док се не цијепа Србија, ако у његово време буде исто као и у предходних по мом иде у исти кош, док тога нема какав такав је, како кажу има и горе од горег а то смо доживели већ... Нема таст ништа наби га на курац. Еј да је тако како си написао лако би мени било...Верватно је крив Вучко или Слобо, а можда и Тадић, ил овај Николић. :lol:

У време Вучића изгубисмо Крајину, а у време СПС изгубисмо све што смо могли да изгубимо. Јел смо заборавили да су ови већ били на власти? Што 2012 нисте причали само да се они не врате на власт. Јел си свестан да више од пола СНС чине бивше демократе? Весић, Мали, Кнежевић, Зорана, Ђурић... Коју територију смо изгубили у периоду од 2000 до 2012? Ко је потписао Бриселски споразум? Мени лично је подношљивији онај који ти у старту каже какав је, него онај који ти каже да је твој, а онда ради све супротно, па покушава неким глупим изговорима да се вади.
У ранијим уписима већ сам споменуо да што се тиче спољне политике, ту се мало шта може променити, али може се много променити у унутрашњој. У мојој ужој породици, на 4 пензије и 2 плате ова власт је узимала нама око 30 хиљада динара сваки месец. То је мој контра аргумент на ваш да треба гледати себе и своју породицу, бити вредан, радити...Радиш цео живот и неко ти на крају отме оно што за шта си цео живот одвајао. Или ти дође у фирму неки полуписмени, необразовани олош са купљеном дипломом и тражи од тебе да се учланиш у странку да би ти дао коефицијент који заслужујеш својим образовањем и стажом у фирми, у супротном ће неки члан странке добити тај коефицијент. Не може да буде аргумент гледајте себе, радите на себи, а просечна плата данас мања него пре 2012, а све скупље. Не може плата да буде 200, 250, 300 евра, а све цене у продавницама као у Немачкој. Не може 4 године господин да прича биће веће плате следеће или оне тамо године. Не може странка да измишља нове послове да запосли своје ботове, а да неко ко је образован и школован ради посао за 200е.
Мене првог боли курац што је пребијен Борко Стефановић, али ме не боли курац што је много мојих другара запалило преко, буквално у задње 2 године 20 доста блиских људи, не боли ме курац што људи раде за бедне паре, што се муче. Ови протести су релативно смешни, нити имају неке захтеве, нити неке поруке, али некако осетим обавезу да изађем на улицу. И наравно да ту има шљама, али 90 посто људи који шетају су најнормалнији, незадовољни људи.
Ја лично би волео да захтеви протеста буду економске природе, да се изнесу неки конкретни захтеви везани за лош стандард, закон о раду, за веће поштовање истог...али исто тако и за борбу за одржавање фер избора, да се среде бирачки спискови, а не да на бирачком списку има 800 хиљада више људи него што треба, да у медијима буду и други заступљени

reziser

Postby reziser » Sun Jan 06, 2019 11:00 am

Врховна команда wrote:

Пријатељу,ти ниси млад,имаш 34 године.Ја сам у 38-ој добио друго дете.Немој чекати"финансијске услове"за проширење породице.Чекајући њих,време и живот ће ти проћи.Срећу не доноси ни Ђилас ни Вучић,она се базира на породици ,љубави и другим стварима.Сваком је била фрка,сваком су гасили струју,сваком жена некад није радила,све се то опет некако прегура борбом и жртвом.Чекање промене система,и бољих дана у Србији,залудан је посао.Године брзо пролете.Базирај се ти на то,прави је тренутак,а о Ђиласу и Вучићу мисли таман онолико колико они о теби.

Далтон

Postby Далтон » Sun Jan 06, 2019 3:37 pm

(Street Force / Curva Orientale)

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Sun Jan 06, 2019 4:32 pm

Мићара wrote:Е ја данас нисам имао времена стварно, морао сам да редим печеницу и јагње, и данас је светац православни туциндан, на који не ваља тући децу. Нити имам воље нити жеље да протестујем заједно са шљамом, а посебно не на светац. А немам мотивацију, јер уопште неће бити боље да ли дошао Ђуро или Перо на власт. Биће боље онда када се окренеш себи и својој породици, и будеш спреман на жртву да би они боље живјели а и ти са њима. Ако се тако мења кадар лако то значи да је у питању државна фирма, ма да чисто сумњам у то што причаш, да не можеш да нађеш посао и да зарадиш најмање 1.000е, поседујеш ли какве лиценце?
И да ти кажем нешто разумно, а ти схвати како хоћеш, свакој власти треба прићи на пријатељски начин и покушати бити у добрим односима, тако ће бити боље и теби и њима, нарочито ако се не бавиш политиком, а ако се бавиш политиком, онда си исти као и они...

Јел се заврти некад рулет на свеца мој Мићо? :mrgreen: Како брате ти не беше карађорђу, да му кажеш да не диже устанак баш на Сретење или онај Берчек што подиже устанак на Цвети?
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Return to “Само опуштено”