Бенседин
Re: Бенседин
U drzavnom poslu su uspeli da se odupru toj politickoj pozadini, dok Dnevnjak kroz humor gura neku anti-srpsku pricu, tako meni deluje. I pritom ovi iz Dnevnjaka uspeju da useru mnogo dobre fore ocajnom glumom.
- Влада Паликућа
Шта Дневњак, то је ваљда крепало, милост и хвала Богу.
Не призивајте зло.
Не призивајте зло.
У чему је проблем са Лудницом Ковин?
То је стара навијачка прича.
Чуди ме да ти рођаче прозиваш на такав начин а велики си наводни гробар плус живиш у блиском окружењу. Чак си играо у истом том Ковину. Човек би помислио да некога знаш.
Нисам то очекивао од тебе.
Венди, је л иду добро гајбице? Има ли се за путовање широм европе?
То је стара навијачка прича.
Чуди ме да ти рођаче прозиваш на такав начин а велики си наводни гробар плус живиш у блиском окружењу. Чак си играо у истом том Ковину. Човек би помислио да некога знаш.
Нисам то очекивао од тебе.
Венди, је л иду добро гајбице? Има ли се за путовање широм европе?
- Кудрави Гаучос
Државни посао је убедљиво најјача ствар која постоји на ТВ-у ако не рачунамо појаве као што су РТС-коло, РТС-драма, и слични ертесови излети у квалитет као што је рецимо и ОКО магазин, Слагалица (курава!
), једино вредно за погледати. Те момке пратим још од пре него што им се прикључио Бањац, и све ове године су одолели да исфурају било какву идеологију, теме су им опште, глума одлична, ликови сјајни и једноставно духовити су момци. Зато ме искрено заболе који су им ставови, кад им не цуре кроз зајебанцију. Цареви.
Дневњак- за разлику од Државног посла који је настао као спонтано спрдање, ово је једна истрипована и исфорсирана прича, форе су им до јаја прозаичне, најчешће очајно одглумљене, обично брдо изваљених и лоше упакованих стереотипа. Једноставно, нису духовити па се каче на општа места а пошто је најлакше ваљати ту бљузгу од квазилевичарске приче, ту најчешће обитавају. Дебили. Притом им пубертетлије лајкују оне бламантне скечеве па се примају, чак су отишли тако далеко у аутодркажи да су прихватили живу емисију код Митровића, на страну који је то ниво продаје био, оно се завршило најгрђим трансфером блама у историји домаће телевизије, чак сам чуо да су се побили испред Пинка након оног фијаска. И изгледа да им ни то није довољно, него су опет васкрсли на ћубу, стварно капа доле за ничим утемељено самопоуздање.
Али да допринесем теми, за љубитеље железнице, путовања и Русије:

Дневњак- за разлику од Државног посла који је настао као спонтано спрдање, ово је једна истрипована и исфорсирана прича, форе су им до јаја прозаичне, најчешће очајно одглумљене, обично брдо изваљених и лоше упакованих стереотипа. Једноставно, нису духовити па се каче на општа места а пошто је најлакше ваљати ту бљузгу од квазилевичарске приче, ту најчешће обитавају. Дебили. Притом им пубертетлије лајкују оне бламантне скечеве па се примају, чак су отишли тако далеко у аутодркажи да су прихватили живу емисију код Митровића, на страну који је то ниво продаје био, оно се завршило најгрђим трансфером блама у историји домаће телевизије, чак сам чуо да су се побили испред Пинка након оног фијаска. И изгледа да им ни то није довољно, него су опет васкрсли на ћубу, стварно капа доле за ничим утемељено самопоуздање.
Али да допринесем теми, за љубитеље железнице, путовања и Русије:
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Кудрави, је л би ти градио Сибирску железницу?
- ultrastito
ili jednostavno krenes iz zrenjanina za novi sad, 3 sata voznje za 48 km 

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
То је прави бенседин али је романтично.
ultrastito wrote:ili jednostavno krenes iz zrenjanina za novi sad, 3 sata voznje za 48 km
samo sto ide preko temisvara za zrenjanin. vidis pola banata do zr
Choose Life
- ultrastito
mora da se ispravim, nije 48 km, vec oko 90km. jebo me tviter, kad im poverujem,, 48km je kolima...al ono...brate, 3 sata

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Кудрави Гаучос
Nexon wrote:Кудрави, је л би ти градио Сибирску железницу?
Не контам питање, да ли бих ја да сам на месту руских царева то правио или да ли бих волео да прагове и шине догнавам по свежем ваздуху?
kamo sreće da ima voz ZR - Temišvar
Ми смо лудаци, бићемо прваци

Како је све то занимљиво.
Иначе, један од присутних сарадника изнад је писац гомиле текстова за тзв. државни посао тј. главни сценариста. Другосрбијанац пар екселанс.
Чувенији је у јавном животу из једног радиског дуета. Колега радијски му је чувени интернет леви јуришник хулиган који само што није побио све Србе. Нарочито не воли Србе западно од Дрине-што би он рекао шумске. Иначе много воли да се дружи са ујкама, Ријека му је омиљена дестинација.
Такође тај динамични дуо воли да се дружи са блицом јер то није швапско-државни медији и добијали су простор на РТВ како за време ове власти, тако и претходне власти.
Вукао се по разним форумима, углавном истим где већина вас обитава.
А већина вас зна о чему причам.
Као што је гњевњак добијао простор од стране пинка. "Велика Србија" сатирични пројекат исмевања српских националиста, који је је ишао на б92 за време претходне власти, је пројекат већег дела екипте тзв. "државног посла" .
Какви противници власти, какви револуционари. Скоро као писквац Кесић-њузнет са "24 минута" и Наркић Маркић Видојковић.
Је л тако кудрави? Ти си као стари Новосађанин си упознат са овом екипом.

Како је све то занимљиво.
Иначе, један од присутних сарадника изнад је писац гомиле текстова за тзв. државни посао тј. главни сценариста. Другосрбијанац пар екселанс.
Чувенији је у јавном животу из једног радиског дуета. Колега радијски му је чувени интернет леви јуришник хулиган који само што није побио све Србе. Нарочито не воли Србе западно од Дрине-што би он рекао шумске. Иначе много воли да се дружи са ујкама, Ријека му је омиљена дестинација.
Такође тај динамични дуо воли да се дружи са блицом јер то није швапско-државни медији и добијали су простор на РТВ како за време ове власти, тако и претходне власти.
Вукао се по разним форумима, углавном истим где већина вас обитава.
А већина вас зна о чему причам.
Као што је гњевњак добијао простор од стране пинка. "Велика Србија" сатирични пројекат исмевања српских националиста, који је је ишао на б92 за време претходне власти, је пројекат већег дела екипте тзв. "државног посла" .
Какви противници власти, какви револуционари. Скоро као писквац Кесић-њузнет са "24 минута" и Наркић Маркић Видојковић.
Је л тако кудрави? Ти си као стари Новосађанин си упознат са овом екипом.
Свака част Нексону, за само пар постова је успео тему Бенседин да усере...
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
za tebe se to ne moze reci 
a kako komentarises cinjenicu da je rodjeni brat dimitrija banjca Generalni sekretar Skupštine Vojvodine?

a kako komentarises cinjenicu da je rodjeni brat dimitrija banjca Generalni sekretar Skupštine Vojvodine?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Rođaci wrote:kamo sreće da ima voz ZR - Temišvar
Nisam mislio bukvalno preko temišvara,al' skoro da je tako
Choose Life
ma znam, nego kažem da bi bilo do jaja da ima
- Кудрави Гаучос
Додатак везано за Државни. Има изузетака везаних за политичку причу, на које сам искрено и ја пиздео, као што су гостовање Вука смрадине Драшковића или оно једење курца с Смрдиозом Смрдектив, али на преко сома епизода је то ипак сасвим занемарљиво. Сигуран сам да би више контрапримера нашли неки педерски "левичари". Велика Србија није била никакво исмевање Србије и српских националиста, то може да тврди само неко ко није гледао ту емисију. И још једна занимљивост. У периоду пре Бањца, Ноћна смена (све емисије им по угледу на Павића имају две речи у називу) је била ток шоу проткан скечевма, који су водили Ћира и Шкорић, а један од гостију је био и овај лик, ја гледао:

И то најозбиљнија спика, без икаквог карикирања, позвали га лик испричао шта је имао. Али то све није важно, хумор једноставно не треба да буде начин да се протура било каква идеологија, него да се исмева оно што се може исмевати, а то је најчешће скоро све. Док год је шега циљ- све је до јаја, момци су духовити па све да им је Вујага колективни теча или брат од стрица.

И то најозбиљнија спика, без икаквог карикирања, позвали га лик испричао шта је имао. Али то све није важно, хумор једноставно не треба да буде начин да се протура било каква идеологија, него да се исмева оно што се може исмевати, а то је најчешће скоро све. Док год је шега циљ- све је до јаја, момци су духовити па све да им је Вујага колективни теча или брат од стрица.
Batke wrote:Свака част Нексону, за само пар постова је успео тему Бенседин да усере...

(Street Force / Curva Orientale)