o cemu se ovde radi /MARKER wrote:
Занимљиве слике и клипови
-
Re: Занимљиве слике и клипови
naleteh slucajno na par ovakvih klipova,snimio sam jos ranije da su udarili po orbanu evropljani ali ovaj teca mi je lik iako je smrljivi britanac

- CamoSurprise
Autor teksta i eminentni član tribina foruma drug Džile, neće zameriti što kopiram link, a na naslovnu fotku polažem autorska prava i zbog toga ćemo se terati do Strazbura...
Legenda zaslužuje širi auditorijum!
http://sivo015.in.rs/2018/09/01/old-sku ... i-glisicu/

Legenda zaslužuje širi auditorijum!
http://sivo015.in.rs/2018/09/01/old-sku ... i-glisicu/
Gilajdza RIP

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
zimbabwe wrote:naleteh slucajno na par ovakvih klipova,snimio sam jos ranije da su udarili po orbanu evropljani ali ovaj teca mi je lik iako je smrljivi britanac![]()
Попишо се човек по Белгији...

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Jeste da smo se mi novobeogradjani kao klinci godinama peglali sa Zemunjarama,ali u poslednje vreme me bas relaksira setnja po Zemunu.Slika je fotkana danas na Gardosu,posle toga bio na ribljem paprikasu u restoranu "Venecija".Obavezno posetiti-cena 400din.

E da,iza onih solitera je moj blok 11 NBG.
fedayn wrote:E da,iza onih solitera je moj blok 11 NBG.
Па то је Земун, не НБГ

fedayn wrote:
Jeste da smo se mi novobeogradjani kao klinci godinama peglali sa Zemunjarama,ali u poslednje vreme me bas relaksira setnja po Zemunu.Slika je fotkana danas na Gardosu,posle toga bio na ribljem paprikasu u restoranu "Venecija".Obavezno posetiti-cena 400din.
Ај да се надовежем кад си споменуо ресторане у Земуну. Обавезно посети ресторан Балкан Експрес, одлична храна, ја тамо волим роштиљ, а ако готивиш рибу, Стара Колиба на НБГу близу Музеја савремене уметности(иако то није Гардош, ни Земун). Тамо је риба топ. Е да и Стари Шлеп је мени океј ресторан, а и јелен 0.5 је 120 кинти

Balkan Ekspres nikako da se zaobiđe. Malo su cene nadrkane ali je restoran za 10ku. Po meni najbolji u Zemunu i okolini.
(Street Force / Curva Orientale)
Zabac,u bloku 11 svega par zgrada pripadaju Zemunu sto je i logicno jer je tu i granica NBG-a i Zemuna oko hotela Jugoslavija.Zna se ciji je to blok,iako ima par izdajnika koji su prodali dusu djavolu i poceli sebe da smatraju Zemuncima,neki cak i zamenili crveno-belo,za zeleno-plavo,ali necu o da trosim reci o njima.
Krajisnik i Dalton...kada sam se spustao sa Gardosa video sam i jedan restoran "Tri kuma debela", ali je bio zakatancen.Generalno lep je taj stari deo grada na kaldrmi.Svi imaju u ponudi i riblju corbu,koja je oko 200 din sto je zaista pristupacno za svaciji dzep.

Krajisnik i Dalton...kada sam se spustao sa Gardosa video sam i jedan restoran "Tri kuma debela", ali je bio zakatancen.Generalno lep je taj stari deo grada na kaldrmi.Svi imaju u ponudi i riblju corbu,koja je oko 200 din sto je zaista pristupacno za svaciji dzep.
- Кудрави Гаучос
Е па да, ову тему су већ одавно заменили тајмлајнови на разним социјално прихватљивим медијумима, није стари комуњара ништа промашио
. Треба отворити тему мој крај.
Најлепши кварт на свету спава у једној зимској ноћи:

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
@fedayn
Ako misliš na onu kaldrmu i restorane na samom početku Zem. keja, više je nema.Odnosno jedan deo je ostao (samo glavna ta uličica), a drugi deo je presvučen. Prošle nedelje sam bio sa devojkom i vidim da su uzorali 2 metra u zemlju i asfaltiraju tu i onu na kraju levo sporednu ulicu.
Nabijem ih na k...
Ispravi me ako grešim.
Ako misliš na onu kaldrmu i restorane na samom početku Zem. keja, više je nema.Odnosno jedan deo je ostao (samo glavna ta uličica), a drugi deo je presvučen. Prošle nedelje sam bio sa devojkom i vidim da su uzorali 2 metra u zemlju i asfaltiraju tu i onu na kraju levo sporednu ulicu.

Ispravi me ako grešim.
(Street Force / Curva Orientale)
Кудрави Гаучос wrote:Е па да, ову тему су већ одавно заменили тајмлајнови на разним социјално прихватљивим медијумима, није стари комуњара ништа промашио. Треба отворити тему мој крај.
"Nou kvart"

Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- Кудрави Гаучос