Светско првенство - Русија 2018
Re: Светско првенство - Русија 2018
Оставили их дечки...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Majku mu !!!!!!!!!! Zemlja u kurcu,narod prso, negde sam na tipa , ne cvetaju mi ruze skoro ni na jednom polju u zivotu. Godinama mi puca racku za reprezentaciju,kada znam ko je selektor,ko je predsednik saveza,kada znam kakve su kombinacije sve u igri,znam i ko je od prdonja i guzonja otisao na utakmicu iz Srbije i sve je to mucno,jadno,bedno. Ali opet ne mogu da iscekam utakmicu i jedva cekam da pocne i juce i danas,samo o tome razmisljam i spremam se da gledam kao da Sloboda igra finale lige sampiona.
Jel moze neki link za Brazil Kostarika
Hvala brate
Овај Нејмар је суштина свега што не ваља у тренутном фудбалу. Форсиран зарад маркетинга, сваки слободњак мора да буде његов (јер нико други у Бразилу не уме да изведе), комична фризура која се издваја из масе, падање уз гримасе на најмањи контакт, притом преплаћен и што се плате тиче и што се куповне цене тиче.
Ajmo samo polako, neka ostane 0:0 pa da imamo dodatan podstrek da ugaazimo ove govnare večeras i da automatski zapalimo kao prvi!
- Bruno Sulak
Zgadio mi se Brazil za sva vremena. Od onakvih legendi Pelea, Romaria, Roberta Karlosa, Ronalda, Ronaldinja, Cafua da sada dodje ovaj sugavi Nejmar. Bukvalno nista nije pokazao i onda kad je sve bilo gotovo kao prebacije igraca petom, cirkuzant obican. Ono padanje je smesno, sreca sto postoji VAR.
I dalje je sve u nasim rukama. Veceras jebemo siptare a onda brazilke u sred Moskve.
I dalje je sve u nasim rukama. Veceras jebemo siptare a onda brazilke u sred Moskve.
- UltrasDoras
od danas navijam samo za srbiju i samo protiv brazila i ustaša naravno
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- Занемарујем тактику
Сви Јужноамериканци су цигани. Сви се сећамо лепих фудбалских потеза поменутих мајстора, а онај цигански потез Ривалда против Турске на СП 2002.?
Јебеш му матер ко ће да преживи још 4 сата. Вечерас фудбал доказује да често уме да искочи из оне фразе ''најважнија споредна ствар на свету''. Ако је ово вечерас споредно онда не знам шта је главно. ИДЕМО СРБИ!!!
Јебеш му матер ко ће да преживи још 4 сата. Вечерас фудбал доказује да често уме да искочи из оне фразе ''најважнија споредна ствар на свету''. Ако је ово вечерас споредно онда не знам шта је главно. ИДЕМО СРБИ!!!
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Цигански падавичар. Свака част судији за ВАР одлуку и поништени пенал, али Нејмар је заслужио и други жути картон кад је лактом набо лика у врат. У принципу ова победа Бразила не мења ништа што се нас тиче, чак можда и олакшава ситуацију јер не морају да кидишу у задњем колу против нас (или грешим?). Али јбг сви навијамо за слабије увек, тако и сада за Костарику
- ultrastito
mi moramo da dobijemo siptare danas i to je to. lakse bi nam bilo da su ovi igrali nereseno danas jer bi pred utakmicu sa siptarima bilo ovako na tabeli
srbija 3*
brazil 2
siptari 1*
kostarika 1
onda bismo mi mogli i sa neresenim danas i porazom protiv brazila da idemo dalje ukoliko bi siptari dobili kostariku sa ne vise od 1:0 ili se varam.
ovako, sad je tabela lepo:
brazil 4
srbija 3*
siptari 1*
kostarika 1
i moramo da grizemo za pobedu i da se posle pobijemo sa brazilom koji i nije nesto i da odlucimo ko ce biti prvi. s' tim da ja ne bih kalkulisao, vec isao na prvo mesto. vazda nam se ciganluk i cekicanje obijalo o glavu.
daj da zavrsimo posao danas da nema kalkulacija vise.
prvi put da nasa reprezentacija u fudbalu igra borbeno sa mudima, bar su se tako pokazali protiv kostarike.
srbija 3*
brazil 2
siptari 1*
kostarika 1
onda bismo mi mogli i sa neresenim danas i porazom protiv brazila da idemo dalje ukoliko bi siptari dobili kostariku sa ne vise od 1:0 ili se varam.
ovako, sad je tabela lepo:
brazil 4
srbija 3*
siptari 1*
kostarika 1
i moramo da grizemo za pobedu i da se posle pobijemo sa brazilom koji i nije nesto i da odlucimo ko ce biti prvi. s' tim da ja ne bih kalkulisao, vec isao na prvo mesto. vazda nam se ciganluk i cekicanje obijalo o glavu.
daj da zavrsimo posao danas da nema kalkulacija vise.
prvi put da nasa reprezentacija u fudbalu igra borbeno sa mudima, bar su se tako pokazali protiv kostarike.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Bruno Sulak
Gnjilane danas, ako je vest tacna

Ne smemo da kalkulišemo ništa, jednostavno pobedom smo obezbedili mesto sve ostalo nam donosi ogromnu nestabilnost i još veću neizvesnost, bilo bi dobro da su ovi cigani igrali nerešeno ali opet sve se na kraju svodi na 3 boda koja moramo da uzmemo zaista bi bila šteta da posle onakve igre sa Kostarikom i celokupne euforije izduvamo jaja pogotovu ne samo protiv oovih kozojebačima, mislim da smo za klasu jači u svakom smislu te reči, znači DATI GOL I UDARITI JOŠ JAČI PRESING! Ne smemo se povući kad im ga zabijemo! Moja prognoza 2:0 za nas! Živela Srbija!
Last edited by Swallow on Fri Jun 22, 2018 5:00 pm, edited 1 time in total.
na gornjoj slici je selo Žegra kod Gnjilana, odatle je Šaćiri
-
Dobra igra protiv Kostarike nije slucajna a jedan od najzasluznijih je MIlan Rastavac.
Njegov posao je da analizira protivnika i u tome je najbolji ili ajde jedan od najboljih u Srbiji.
Kada je jednom prilikom Jokanovic video kako je Rastavac uradio jednu analizu protvnika odmah ga je zvao u Votford, medjutim ovaj je odbio i radio samostalno. Vodio je Radnicki Nis i kada su namestili jednu utakmicu a on za to saznao odmah je dao otkaz.
Kada je Krstajic preuzeo poziciju selektora na preporuku bas Jokanovica je doveo Rastavca u strucni stab.
Tako da ako neko moze da nadje mane nasim protvnicima to je onda on, ne sumnjam da je odradio sjajan posao i za siptare veceras pa eto braco malo jos da vas izgasiram pred tekmu !
Njegov posao je da analizira protivnika i u tome je najbolji ili ajde jedan od najboljih u Srbiji.
Kada je jednom prilikom Jokanovic video kako je Rastavac uradio jednu analizu protvnika odmah ga je zvao u Votford, medjutim ovaj je odbio i radio samostalno. Vodio je Radnicki Nis i kada su namestili jednu utakmicu a on za to saznao odmah je dao otkaz.
Kada je Krstajic preuzeo poziciju selektora na preporuku bas Jokanovica je doveo Rastavca u strucni stab.
Tako da ako neko moze da nadje mane nasim protvnicima to je onda on, ne sumnjam da je odradio sjajan posao i za siptare veceras pa eto braco malo jos da vas izgasiram pred tekmu !

-
neki dobar rts stream za veceras, po mogucstvo za ace player kao sto imaju na reddit ?
Ko nema RTS, može da skine aplikaciju za Android/IPhone koja se zove RTS Planeta. Svi RTS-ovi programi koje imaju plus vraćanje TV unazad
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Što mi život uzeste.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса