Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
mani se, nisam lud, pisao sam valjda ovde kako je pre neku godinu mnogo ljudi iz Nisa stavilo pare na dogovorenu utakmicu Radnickog, kvota bila mozda oko 3 jer su igrali na strani, i oni lepo poveli u prvom pa im u pauzi udjose neki fini ljudi u svacionicu i zamolise ih da ne pobede.
cenim da ce Radnicki da igra tu Evropu, makar zavrsili kao 6. na tabeli.
Kladionice generalno prave ovakve navlakuse,spuste kvotu do maximuma 1.15 ili 1.10 i ti i ostali odigrate singl na Radnicki,a oni udare X i pokupe te vase sume novca.Ne mora da znaci da ce i ovde ALI... 

Sta mislite zasto je sportska kladionica dugo bila (valjda je i sad) sponzor Real Madrida?Pa oni su provalili tu semu gde gube utakmice u Primeri tamo gde su favoriti na kvotama 1.10-1.15 i uzmu ozbiljne pare od navlakusa.
-
Za kladionice igra matematika, nemaju potrebe nista da namestaju
Vojvodina ce zavrsiti plej of samo sa pobedom nad veselim Djukicem.
SAO_Zeljin wrote:Za kladionice igra matematika, nemaju potrebe nista da namestaju
ma nije, provalio ih krcun.sigurno su namestili da nase kladionice ne izgube 1000e.ovakve gluposti pricaju samo ljudi koji su odigrali najvise 200 dinara na tiketu.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
-
niko wrote:mani se, nisam lud, pisao sam valjda ovde kako je pre neku godinu mnogo ljudi iz Nisa stavilo pare na dogovorenu utakmicu Radnickog, kvota bila mozda oko 3 jer su igrali na strani, i oni lepo poveli u prvom pa im u pauzi udjose neki fini ljudi u svacionicu i zamolise ih da ne pobede.
Наравно да бих волео да не дође кец али кад се погледа снимак са претходне утакмице ова два клуба зна се да су мале шансе. У праву си да би и као 6 на табели играли, колико знам Вождовац свакако није лиценциран за европу они гурају клинце хоће да их продају.
Што се тиче улазака у свлачионици на полувремену, знам да се то ове сезоне десило на утакмици Земун-Звезда 0:0 полувреме, улази господин и каже свака част играте лепо али јбг нама треба победа...0:1 крај Земун повукао ручну. Кад су откинули Партизану бод на јна(тачније Партизан је једва извукао бод) исти господин је први звао да честита управи Земуна.
Кладионица је нерешива енигма... Жабари су језиви рецимо последња два кола кад је екипама доста по бод на X буде квота 1.50 на 1 и 2 буде 3.50 и јебено увек дође X a ја намерно увек играм типа кеца јер као немогуће да је толико провидно

Casual 1989 wrote:niko wrote:mani se, nisam lud, pisao sam valjda ovde kako je pre neku godinu mnogo ljudi iz Nisa stavilo pare na dogovorenu utakmicu Radnickog, kvota bila mozda oko 3 jer su igrali na strani, i oni lepo poveli u prvom pa im u pauzi udjose neki fini ljudi u svacionicu i zamolise ih da ne pobede.
Наравно да бих волео да не дође кец али кад се погледа снимак са претходне утакмице ова два клуба зна се да су мале шансе. У праву си да би и као 6 на табели играли, колико знам Вождовац свакако није лиценциран за европу они гурају клинце хоће да их продају.
Што се тиче улазака у свлачионици на полувремену, знам да се то ове сезоне десило на утакмици Земун-Звезда 0:0 полувреме, улази господин и каже свака част играте лепо али јбг нама треба победа...0:1 крај Земун повукао ручну. Кад су откинули Партизану бод на јна(тачније Партизан је једва извукао бод) исти господин је први звао да честита управи Земуна.
Кладионица је нерешива енигма... Жабари су језиви рецимо последња два кола кад је екипама доста по бод на X буде квота 1.50 на 1 и 2 буде 3.50 и јебено увек дође X a ја намерно увек играм типа кеца јер као немогуће да је толико провидно
Gospodin je? Moze i pp
Vratimo stari duh Tribina foruma!
-
Данас Лучани - Мачва икс 1.5, без икаквих проблема дошло без голова. Претпостављам да није ни било шутева.
Ове сезоне неколико јако дискутабилних мечева, у првом реду Бачка, Сурдулица и Јавор.
Ове сезоне неколико јако дискутабилних мечева, у првом реду Бачка, Сурдулица и Јавор.
- Kit_Karson
Неколико речи о Радничком, пишем ово у своје име као симпатизер клуба...
Дај Боже да сутра буде заслужени кец, али гледајући све ово тешко. Да ли екипа која три пута у сезони скине гаће пред циганима заслужује да игра у Европи? Што се задње две сезоне та Европа није спомињала? Откуд одједном милион евра за завршетак тек саграђеног стадиона који се распада? Ко су момци са портала Реал с Нишаве који су увек фурали причу о старом Нишу и рокенролу (нешто као стрејт варијанта гтр-а, само из Ниша и уз Раднички), а сад пишу хвалоспеве Рецку и Тончеву, који је сељак, а уз то и циганин? Прозиван је Пакулт на почетку сезоне јер се човек чудио како играчи за доручак једу бурек и јогурт и не тренира се у тренажном центру него на главном терену.
Закључак је један: обичне људе не могу да преваре. Стадион никад празнији, више голова него гледалаца, што неко рече скоро... Нажалост, види се каква нам је лига, кад је Раднички овакав, какав је, трећи на табели.
Дај Боже да сутра буде заслужени кец, али гледајући све ово тешко. Да ли екипа која три пута у сезони скине гаће пред циганима заслужује да игра у Европи? Што се задње две сезоне та Европа није спомињала? Откуд одједном милион евра за завршетак тек саграђеног стадиона који се распада? Ко су момци са портала Реал с Нишаве који су увек фурали причу о старом Нишу и рокенролу (нешто као стрејт варијанта гтр-а, само из Ниша и уз Раднички), а сад пишу хвалоспеве Рецку и Тончеву, који је сељак, а уз то и циганин? Прозиван је Пакулт на почетку сезоне јер се човек чудио како играчи за доручак једу бурек и јогурт и не тренира се у тренажном центру него на главном терену.
Закључак је један: обичне људе не могу да преваре. Стадион никад празнији, више голова него гледалаца, што неко рече скоро... Нажалост, види се каква нам је лига, кад је Раднички овакав, какав је, трећи на табели.
Casual 1989 wrote:niko wrote:mani se, nisam lud, pisao sam valjda ovde kako je pre neku godinu mnogo ljudi iz Nisa stavilo pare na dogovorenu utakmicu Radnickog, kvota bila mozda oko 3 jer su igrali na strani, i oni lepo poveli u prvom pa im u pauzi udjose neki fini ljudi u svacionicu i zamolise ih da ne pobede.
Ti kad ne bi spomenuo Zvezdu... Priznaj da redovno pratis Zeljka Pantića.
-
Само пишем шта знам, да је уместо Звезде то био Јавор ја бих написао, али није, можда и јесте али немам такву информацију.
Не знам ко је Жељко Пантић ти ако хоћеш веруј ми ако нећеш не мораш твоја ствар.
Од прошле године сам у нашем фудбалу.
И толико тога знам да ми није јасно како ми се није згадио више. Могу да пишем 5 страна о нашој СЛ, ПЛС и Омладинској лиги Србије... колико се намешта и шта се све ради, стим да сам највише упућен у ОЛС
Не знам ко је Жељко Пантић ти ако хоћеш веруј ми ако нећеш не мораш твоја ствар.
Од прошле године сам у нашем фудбалу.
И толико тога знам да ми није јасно како ми се није згадио више. Могу да пишем 5 страна о нашој СЛ, ПЛС и Омладинској лиги Србије... колико се намешта и шта се све ради, стим да сам највише упућен у ОЛС
2014 LE Sevilja, LS-Real
2015 LE Sevilja, LS-Barsa
2016 LE Sevilja, LS Real
2017 LE Man.Utd LS Real
2018 LE Atletiko/Marsej, Ls LFC/Real.
Чак и да Ливерпул узме лш ове године(што је по мени реално због замора Реала) опет је страшна доминација шпанаца.
Колико само енглези спуцају новца и држе тај маркетинг око пл а опет да овако шпанци владају.
Надам се да ће Серија А наставити да се диже јер од осталих нема вајде.
A u stvari nije dominacija Spanaca,vec Reala i pomalo Barse. Dva tima koja su uz Bajern druga dimenzija.
LE je tek od prosle sezone postala zanimljiva Englezima kad su skontali da im je to backdor za 5. ucesnika u l.s. Do tada im je kurcevi liga kup bio vazniji.
Ne trazim opravdanja za Engleze,ali fond utakmica,i to veoma jakih utakmica,koje oni imaju za jednu sezonu ta Sevilja nema za 5.
LE je tek od prosle sezone postala zanimljiva Englezima kad su skontali da im je to backdor za 5. ucesnika u l.s. Do tada im je kurcevi liga kup bio vazniji.
Ne trazim opravdanja za Engleze,ali fond utakmica,i to veoma jakih utakmica,koje oni imaju za jednu sezonu ta Sevilja nema za 5.
jeste, ove nabildovane crncuge po vba, brajtonu i vest hemu su stvarno klasa.englezi nemaju pojma o fudbalu, a verovatno nikad nisu ni imali.liga im je MOZDA najteza, ali nije najbolja ni blizu.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Ali barem meni ubedljivo najlepša za gledanje. Jer nije toliki jaz između ekipa sa vrha i ovih sa dna. Niko ne skida gaće od starta, ne plase se velikih..Zato njih i gledam najcesce.
Npr. uvek bih pre gledao sautempton- vest hem nego valensija-viljareal
Npr. uvek bih pre gledao sautempton- vest hem nego valensija-viljareal
Choose Life
Хајде да си рекао Лас Палмас-Малага па да разумем. Али Валенсија-Виљареал је изнад несрећног Саутемптон и Вест хема где играју цепанице које једино знају да трче(невезано за расу) са понеким странцом који се временом утопи у ту енглеску школу фудбала, нарочито у слабијим клубовима, ван 4-5 првих.
Како само доминација Реала и Барсе када је Севиља узимала у низи три ЛЕ? А ове године финале игра Атлетико М.
Срећа је само да се Серија А враћа са својим навијачима и знањем лопте, непревазиђено.
Како само доминација Реала и Барсе када је Севиља узимала у низи три ЛЕ? А ове године финале игра Атлетико М.
Срећа је само да се Серија А враћа са својим навијачима и знањем лопте, непревазиђено.
- UltrasDoras
ma engleze i boli kurac za dominaciju u evropi, sami sebi dovoljni, naročito što se tiče finansija... često su im lige zanimljivije od svih evropskih takmičenja... a ti što spucaju tolike pare i drže marketing se sve to vrati duplo samo na ostrvu
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
odličan je NBA plejof zasad
Boston pere Filadelfiju, Bred Stivens doktor
biće Sweep the Process
LeBron nije zdrav, mada se i ovi iz Toronta ukenjaju svaki put kad ga vide
očekujem da GSW i Hjuston sa po 4:1 završe svoje serije, ali me ne bi čudilo ni da Pelikani večeras izjednače
šteta što Rubio nije igrao u prve tri, igra sjajnu sezonu
Boston pere Filadelfiju, Bred Stivens doktor
biće Sweep the Process
LeBron nije zdrav, mada se i ovi iz Toronta ukenjaju svaki put kad ga vide
očekujem da GSW i Hjuston sa po 4:1 završe svoje serije, ali me ne bi čudilo ni da Pelikani večeras izjednače
šteta što Rubio nije igrao u prve tri, igra sjajnu sezonu
-
tizlabor wrote:A u stvari nije dominacija Spanaca,vec Reala i pomalo Barse. Dva tima koja su uz Bajern druga dimenzija.
Доминација само Реала и помало Барселоне кажеш... како је онда Севиља (да занемаримо обесмишљавање ЛЕ) избацила екипу која је потрошила само за обештећења око 800 милиона од одласка Фергусона?
Како је онда Атлетико два пута играо финале ЛШ, и то са шпанским клубом, док су Енглези статирали по четвртфиналима?
Једини меродаван параметар јачине јесте Европа. Премијер лига као најинтересантније и најуједначеније такмичење годинама не може да присмрди Примери/Ла лиги.
После дужег низа година сам испратио мало озбиљније Серију А. Делује да иде ка оном старом нивоу, само мора још времена да прође. Добар фудбал се игра у Жабарији, има опет младих играча и вратиће се то на своје место. Одсуство озбиљности у Милану, Интеру, Виоли, Лацију чини Јувентус јединим озбиљним у међународним такмичењима.