Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nexon

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Nexon » Sat Mar 26, 2016 12:04 pm

Мало рагбија, домаћег и страног

ВОША НАМУЧИЛА РАД У ЖАРКОВУ
У јединој преосталој утакмици првог кола групе А, сениорског Првенства Србије, првотимци Војводине су на терену Фудбалског клуба Жарково у предграђу Београда, пружили су изузетан отпор Раду, изненадивши фаворизованог ривала који је ипак успео да савлада Новосађане 5:3 (5:3).

Рагбисти из Србске Атине су добрим играла прошле сезоне у групи Б, односно освајањем првог места, изборили чланство у друштву које даје шампиона. Да ту нису залутали и да заслужују позицију међу квалитетнијим екипама Србије потврдили су у Жаркову.

Појачани са пар репрезентативаца Црне Горе чиме је потврђена добра сарадња једног народа у две државе, барем што се рагбија тиче, умало нису приредили првокласно изненађење.

Ипак, Рад је успео да оправда улогу фаворита и очува предност нетрансформисаног есеја из првог полувремена јер се у другом Воша приближила на свега два разлике казном, и слави после 80 минута са 5:3.
цз-партизан 16-3

Страни рагби, Куп 6 нација 2016

msk

Postby msk » Sun Mar 27, 2016 10:36 am

Za pola sata direktan prenos B tima FK Rad.Radovi klinci u borbi za drugu ligu.

Derbi srpske lige Beograd :D , 3. protiv 4. na tabeli.

FK Zarkovo - FK IMT

http://sr.fkrad.rs/zarkovo-imt-uzivo

Image

Uzivajte u caroljiama nizih liga ;)

друг члан

Postby друг члан » Sun Mar 27, 2016 11:12 am

Koja od ove dve ekipe je "Rad B"
Choose Life

msk

Postby msk » Sun Mar 27, 2016 11:17 am

Zarkovo

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Sun Mar 27, 2016 12:59 pm

Пријатељска утакмица Бате добио 3:0 Иванић гол из слободњака и једна асистенција.

Ђексара

Postby Ђексара » Mon Mar 28, 2016 1:38 am

budalinjo

Postby budalinjo » Mon Mar 28, 2016 5:16 pm

Drugar je pokrenuo stranicu, planira da uskoro napravi i sajt koji će pratiti page, pa ako vam nije teško ovjerite stranicu i bacite lajk :D
Inače, plan je da pokriva ex yu sport, vidjećemo koliko će im to uspjeti.

https://www.facebook.com/sportskecrtice/?fref=nf

подвала

Postby подвала » Tue Mar 29, 2016 3:35 pm

Kako sam juce popizdeo, sedim i rucam, upaljen sos, nesto pricaju o Poljskoj igraci i ostali, svi prezadovoljni, atmosfera super, sve divno. Na stranu to, dodje intervju sa Savom Milosevicem, takodje zadovoljan, odlicno, izgubili smo, ali to je nesrecan slucaj, ovako treba da igramo.. Nista, sve je to ok, sem neka potpuno neopravdana arogancija u njegovom glasu i onda sledi pitanje ocekujete li podrsku javnosti i on odgovara tim arogantnim glasom i polu-podsmehom kao ne, ne ocekujem podrsku javnosti, u fazonu to su debili. E tu sam vec poceo da vristim za stolom, preseo mi rucak i sve. Alo magarcino, pa kako da ocekujes podrsku javnosti, za sta podrsku? Za koga? Jebem li im majku svima, od prvog do poslednjeg!!

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Mar 29, 2016 3:39 pm

Од мене имају подршку само да покрену шит бакет челинџ, па да поливају говнима једни друге у хуманитарне сврхе.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

rikelme

Postby rikelme » Tue Mar 29, 2016 9:28 pm

подвала wrote:Kako sam juce popizdeo, sedim i rucam, upaljen sos, nesto pricaju o Poljskoj igraci i ostali, svi prezadovoljni, atmosfera super, sve divno. Na stranu to, dodje intervju sa Savom Milosevicem, takodje zadovoljan, odlicno, izgubili smo, ali to je nesrecan slucaj, ovako treba da igramo.. Nista, sve je to ok, sem neka potpuno neopravdana arogancija u njegovom glasu i onda sledi pitanje ocekujete li podrsku javnosti i on odgovara tim arogantnim glasom i polu-podsmehom kao ne, ne ocekujem podrsku javnosti, u fazonu to su debili. E tu sam vec poceo da vristim za stolom, preseo mi rucak i sve. Alo magarcino, pa kako da ocekujes podrsku javnosti, za sta podrsku? Za koga? Jebem li im majku svima, od prvog do poslednjeg!!

najjace kad je rekao: i da smo dobili 3:0 opet bi bilo isto tako da to nista ne menja......kakvo govedo glavato, kakva negativnost energije. strahota

КРИГЛА

Postby КРИГЛА » Tue Mar 29, 2016 9:43 pm

Па људи, они тако размшљају, сви, почев од економа па до председника савеза. Као када су дизали сами себе у небеса после победе у албанији од 0:2 и када су причали како је коначно репрезентација кренула боље да игра, а они мученици на тој утакмици 2 акције нису спојили.... Сада ће и после ове победе од 1:0 у естонији да причају да су победили увек неугодну репрезентацију која трчи!? Умишљени и размажени стручњаци који не заслужују ни грам подршке нити било чега... а камоли стадион....

pertla

Postby pertla » Wed Mar 30, 2016 8:44 am

Sava zuta krava...jebem li mu zenu u bulju pa u usta.kako se samo prosrao posle saopstenja tadica i gudelja(boli me kurac ko je u pravu,ali za ovog tadica znam da je fin i pristojan decko), a tek novinari sportskog zurnala kako su se okomili,tacno se vidi da su dobili po 100e da stancuju tekstove kao na traci
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Kibiców

Postby Kibiców » Wed Mar 30, 2016 9:12 am

Pricate o coveku koji je u Knezu skupljao potpise za smenu Karadzica? To nije tako davno bilo seca se valjda neko!

riper

Postby riper » Wed Mar 30, 2016 9:58 am

Umisljene fudbalske zvezde zaista ne znaju za sram. Slicne izjave davao je Kolarov, mnogi su se zalili da ne osecaju dovoljnu podrsku. Mi se smorimo ako vaterpolisti nisu prvi, popizdimo ako kosarkaski ne udju u borbu za medalje, proglasavamo taj sport mrtvim, tragedija je kada se odbojkasi ne plasiraju na olimpijske igre. Ovi jadnici se danima izvinjavaju javnosti. Svi oni imaju osecaj neverovatnog stida ako ne osvoje nesto, ako ne ispune (ne)realna ocekivanja nacije.

A onda dodju ovi gubavci koji u poslednjih 25 godina nisu odigrali dve krstene utakmice kako treba i cvile kako nemaju podrsku. Inace, jedinu blanko podrsku koju je ovaj narod dao bio je istim tim fudbalerima, pred svaki krug kvalifikacija. Da ne pominjem pred svako veliko takmicenje na koje smo se sporadicno plasirali. Secate se koji su to izlivi euforije i optimizma. Doduse ni nasi vajni reprezentativci nisu cinili nista da spuste loptu, vec su se i oni lozili da u fazonu mogu da polufinala.

Pa pred 2006. godinu SP u Nemackoj, Kezman je imao izjavu tipa, "nismo rezervisali povratne karte. Mozda ih rezervisemo na kraju Munidjala". U smislu, kao da ne bi bilo toliko nerealno da dodju do samog kraja.

A secate se ludila u Nemackoj, kada nas Holandija pobedila sa 1:0, Argentina silovala sa 6:0, a onda u treecem mecu Obala Slonovaca preokretom dobila sa 3:2 i to nakon sto je Dudic napravio dva penala RUKOM. Od tada su oni mrtvi za mene, jer su mi zgradili fudbal na nekoliko meseci.

Evo ovim nasim facama jos jedan statisticki podatak kojim samo oni mogu da se ponose. Kao sto sam rekao, u Nemackoj 2006. Ivan Dudic je napravio na istoj utakmici dva penala rukom. Nakon oba penala, obratite paznju, ima onaj tup izraz sa polusmehom kako ne moze da veruje. Inace, igraci u karijeri naprave mozda jedan penal rukom, a lik na utakmici jebenog Mundijala, na jednom mecu dva penala.

Ali tu se prica ne zavrsava. Nase sledece veliko takmicenje na koje smo se plasirali je Mundijal 2010. godine u Juznoj Africi. Prva utakmica na mundijalima (posle one sa Obalom Slonovace gde je Dudic napravio dva penala rukom), bila je protiv Gane. Tu je Kuzmanovic napravio penal RUKOM. A odmah naredna utakmica, protiv Nemacke, Vidic pravi penal RUKOM.

Suma sumarum, Srbija je na tri vezane utakmice na mundijalima napravila CETIRI PENALA RUKOM. Neka mi neko pronadje u istoriji fudbala slicnu statistiku i ja mu skidam kapu.

Vinz

Postby Vinz » Wed Mar 30, 2016 11:07 am

Lester city biće nam na kiti...

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Wed Mar 30, 2016 8:30 pm

riper wrote:Od tada su oni mrtvi za mene, jer su mi zgradili fudbal na nekoliko meseci.

zanimljivo je kako svako od nas ima "momenat" od kada ne prati reprezentaciju, od kako su mu nabili pritisak i otkako su mrtvi za njega, ali opet i danas pratimo izjave, tekme, palamudimo ko bi trebao biti pozvan, a ko ne bi, zaslužuju li podršku, itd. :mrgreen:
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

blatnjavi

Postby blatnjavi » Wed Mar 30, 2016 8:45 pm

zanimljivo je kako svako od nas ima "momenat" od kada ne prati reprezentaciju, od kako su mu nabili pritisak i otkako su mrtvi za njega, ali opet i danas pratimo izjave, tekme, palamudimo...

Па и о мртвима се често прича, врше се анализе и призивају сећања. Нарочито период око задушница и почетком пролећа :mrgreen:

Багра је све то неопевана. Почев од Караџића преко Сава клошара до оног Коларова који одавно плаче за добрим батинама по сељоберској гузици тупавој и одвратној.
Имам три кера, два су различита а један је исти.

njasvi

Postby njasvi » Wed Mar 30, 2016 8:57 pm

ako cemo realno, nista manju a vrv i vecu bagru imamo u nasim klubovima, pa opet :)
04 X 1945

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Wed Mar 30, 2016 9:04 pm

Саво је причао још давне 2003. како не очекује никакву подршку против Велса, па дошло 30 иљада људи. Након што им је one and only Гурбан Гурбанов шукнуо у анус 3 комада у две утакмице.

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Mar 30, 2016 9:57 pm

не памтим кад сам гледао утакмицу репрезентације, укључујући и наше клинце, а и кад сам их гледао било је као да гледам туркменистан - бутан. дакле емоције без.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Return to “Само опуштено”