Девојке, жене
Re: Девојке, жене
Ја мислим ће се бата зговнати и због силних проблема разјебати брак и каријеру и вратити на трибину. Пази шта ти кажем.
Требало би да га подржимо некако иако нас је сиса заборавио.

(Street Force / Curva Orientale)
-
Rođaci wrote:Batina žena
Познајем дотичну веома добро и апсолутно сад схватам колико је оболела и колико је баш увек била фина као кад се шибала са циганком у смислу без псовки итд. и који ће јој к тај ретард кад без зезања има одлична примања и што каже неко обишла је цео свет макар и као конобарица у авиону.
Нећу стварно да улазим у то да ли је баш вредна што се тиче напредовања на послу или има неког буџу али на овај начин се са курвом спуштати зарад тог ментола стварно је не разумем понављам... она је у том браку муж а он жена и верујем да га она и финансира јер он јадан ако убоде од тих тезги лапо пара у односу на њену тупла сеци ме... одеш у јебену кину и вратиш се због јебеног сељака и онда треба већина да буде нормална... ништа ми није јасно и стварно срамота ме је што сам 153 речи са њом разменио.
Jbt koja eksluziva, zuta stampa na aparatima. 

vratite se na temu o bunarima

au Kosmete burazeru 
@ niko
hahahahahahaahahah aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@ niko
hahahahahahaahahah aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kakve pikanterije kakve insajderske informacije na tribina forumu
Daj otvorite tajnu sekciju kojoj možemo da pristupimo samo mi " sa stažom " na forumu

Daj otvorite tajnu sekciju kojoj možemo da pristupimo samo mi " sa stažom " na forumu

Космет је Србија wrote:... .
Sad znamo kome je Bata uvalio šuškavac

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Ja ne znam kako neki likovi mogu da zive a da ih izdrzavaju zene... nebitno za ovog gore sto se spominje sad, nego inace kad smo vec kod te teme.
Znam par takvih likova. Nezaposleni, cuvaju decu kuci, a zene ganjaju karijeru. Jednom u sto godina dodju u kafanu sa nama sa crvenom-dve u dzepu sto su izmuzli od zene. Kako ce ih zene ostaviti za prvog lika koji ima para i da im se bar malo svidi, nisu ni svesni...
Takodje i ovi likovi sa 30+ godina sto i dalje zive kod roditelja...kako li ti likovi jebu i sta jebu nije mi jasno...
Znam par takvih likova. Nezaposleni, cuvaju decu kuci, a zene ganjaju karijeru. Jednom u sto godina dodju u kafanu sa nama sa crvenom-dve u dzepu sto su izmuzli od zene. Kako ce ih zene ostaviti za prvog lika koji ima para i da im se bar malo svidi, nisu ni svesni...
Takodje i ovi likovi sa 30+ godina sto i dalje zive kod roditelja...kako li ti likovi jebu i sta jebu nije mi jasno...
zizou wrote:Kakve pikanterije kakve insajderske informacije na tribina forumu![]()
зато и постоји затворени део форума.
Choose Life
Vecina likova iz kraja, srednje itd koji zive sa ribama su se udali. Jebiga vrebali su priliku i samo puf, nema ih vise. Greota mladi ljudi upropastise sebi zivot zbog love.
A batine dogodovstine kad je prao sudove u pragu? Bata ceski kristal

Често одем до на село
-
Која је цена вас са форума да би ушли у неки ријалити шоу програм ? Да ли постоји та нека одређена сума због које би били на "малим" екранима ? Мало скрећем са теме , ал ме баш интересује .
Космет је Србија !
-
Jel ste vi ćoravi ili šta? Lepo pitam o čemu se radi pošto nisam u toku a zanima me,lepo pitam jel tesko toliko da se napišu 2-3 rečenice?
Imas na zatvorenom delu foruma objasnjenje..
-
Nalisao je momak.Instaliraj PMC i videces
sta da ti kaze,lik pisao ovde,bio potpisan bata zivotinja,glumio navijaca,na kraju ispalo da ga zena samara i terorise i da ne sme da joj pisne..
[/quote]
ljudi upropastise sebi zivot zbog love.
[/quote]

ljudi upropastise sebi zivot zbog love.

Bomba wrote:sta da ti kaze,lik pisao ovde,bio potpisan bata zivotinja,glumio navijaca,na kraju ispalo da ga zena samara i terorise i da ne sme da joj pisne..
Nemoj da mu ubijaš neizvesnost, nego lepo nek insalira PMC javu, pa nek čita na zatvorenom delu lepo po redu.
- ultra mentalitet
Pisite na zatvorenom delu ovo o Bati, novinari telegrafa i informera samo vrebaju 

E, ali ako imas piratski windows (kao sto svi imamo) moras prvo da obrises System32, ne mozes da instaliras bez toga