Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Prvo im je ukro cist gol!
Milion stetnih odluka za Juventus,onako domacinsko sudjenje ima samo Sloga iz Petrovca na Mlavi...
Jebo ti to,kad moraju da umuvaju u finale Bajerna i Barselonu...voleo bi da im se Real posere po glavi svima,i da im ona pickica zamota tri komada!
Milion stetnih odluka za Juventus,onako domacinsko sudjenje ima samo Sloga iz Petrovca na Mlavi...
Jebo ti to,kad moraju da umuvaju u finale Bajerna i Barselonu...voleo bi da im se Real posere po glavi svima,i da im ona pickica zamota tri komada!
Dajte ljudi o cemu pricate...jedini krivac je alegri,ozbiljna ekipa ne gubi takvu prednost,a kad primis dva gola kakva su oni primili,glupo je uopste pominjati sudjenje.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- dennycrane
mIndzukic doneo preokret...
-
Синоћ нисам гледао текму, али након овог кратког прегледа: мазнули су им чист гол, она одбијена лопта није била офсајд, а и онај промашај на 2:0... А зна се да је 2:0 најнезгоднији резултат.
Djurovski u studiju na poluvremenu podseca Alegrija: Ziva kaze da je 2 0 najopasniji rezultat!
Често одем до на село
Since Liverpool last won the league, Peter Schmeichel signed for Man Utd, won it 5 times, retired and had a son who's about to win it with Leicester.
Prema Lesteru nikad nisam imao simpatije ali nisam ih ni mrzeo, boleo me je kurac jednostavno kao npr Javor. Voleo bi naravno da uzmu titulu jer bi razbili monotoniju u premijer ligi, ali manite se prica kako su oni pobeda fudbala, igraju za slavu ne za novac, protiv modernog fudbala itd... Vardi ima 100.000 evra nedeljno, to nije sigurno pobeda fudbala. Ako se vec lozite na to onda pratite Rostov, oni igraju bukvalno za dzabe i za fudbal. Uzdravlje.
Често одем до на село
Ne pratim sta se desava u partizanu nisam ja ko kinez da imam tefter gde belezim desavanja, o tome mozemo u temi koja je namenjena istima.
Често одем до на село
1958 wrote:Prema Lesteru nikad nisam imao simpatije ali nisam ih ni mrzeo, boleo me je kurac jednostavno kao npr Javor. Voleo bi naravno da uzmu titulu jer bi razbili monotoniju u premijer ligi, ali manite se prica kako su oni pobeda fudbala, igraju za slavu ne za novac, protiv modernog fudbala itd... Vardi ima 100.000 evra nedeljno, to nije sigurno pobeda fudbala. Ako se vec lozite na to onda pratite Rostov, oni igraju bukvalno za dzabe i za fudbal. Uzdravlje.
Шта сад ти причаш, па Манчестер има буџет милијарду евра фазон, Сити исто тако, Челзи исто, Ливерпул и Арсенал имају огроман буџет исто, а први у лиги је Лестер који је ушао у Премијер лигу пре две године са очајним буџетом у поређењу са пола лиге. Нормално да је победа фудбала. Најбоље би било када би нека група грађана која игра чисто из љубави према фудбалу и састаје се 3 пута недељно освојила Премијер лигу, мада и тада би се нашао неко да кења нешто...
Енглески фудбал је најбољи и најзанимљивији на свету, нема боље лиге. Мали Рашфорд је сјајан, биће зверина
Parovi četvrfinala Lige šampiona, 5. i 6/12. i 13. april:
Volfsburg - Real Madrid
Bajern Minhen - Benfika
Barselona - Atletiko Madrid
PSŽ - Mančester siti
Volfsburg - Real Madrid
Bajern Minhen - Benfika
Barselona - Atletiko Madrid
PSŽ - Mančester siti
tanko nesto tih zanimljivih "engleza" u cetvrtfinalu
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
kup UEFA:
Braga – Šahtjor
Viljareal – Sparta Prag
Atletik Bilbao – Sevilja
Dortmund – Liverpul
Klop protiv Dortmunda
Braga – Šahtjor
Viljareal – Sparta Prag
Atletik Bilbao – Sevilja
Dortmund – Liverpul
Klop protiv Dortmunda
španci jebu majke na svim frontovima.
Zabara nidje
Kako nidje? Pa eno ga Lac....a nista!
-
Што би реко Велимир ја разумем да крадуцкате ал ви људи много крадете
prosao bez ogrebotine
ostaci
ostaci
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Udje Mega u finale. Ne mogu da kazem da sam navijao za Megu ali daleko mi je draze sto su oni usli nego Buducnost. Nisam nesto preterano gledao Megu ove sezone ali onih zadnjih 7 minuta sinoc mi je delovalo kao preslikan onaj divljacki basket koji je igrao Radnicki kg od pre par godina sa Marinovicem.
Zagorac je zreo za Zvezdu, doduse nece imati onoliku slobodu koliko ima u Megi ali realno je da predje. (ako ga Misko ne uvali negde preko)
Zagorac je zreo za Zvezdu, doduse nece imati onoliku slobodu koliko ima u Megi ali realno je da predje. (ako ga Misko ne uvali negde preko)