Riper, ovo za Mancester ziva istina. Sedimo neku noc nas par drugara i gledamo Liverpul - Mancester. Kaze jedan ( koji prati fudbal, ali ne toliko kao mi ostali ) kao kakav je ovo kurcev Mancester, gde su Runi, Valensija,Marsijal, Felaini, ko su ovi cigani. Stvarno, jeste da su u jedno vreme imali blize desetak povredjenih , ali igra Mancestera je teska kurcina. Stavljam nedavno na tiket Mancester 3+ kvota preko 2, ja reko sta je ovo , mozda su se zajebali, kad ono 1:0 ili 0:0, pa onda sledeca isto tako. Mnogo ruzan antifudbal igraju, dodje onaj skolarac Rasford i iz 5 suteva da 4 gola, pored igraca koji su preplaceni.
Sto se Lestera tice, svakako da jesu senzacija, kockice se poklopile, sta li je. Ali i oni su sad poceli sa stekerskom igrom kad daju gol, sto je donekle i logicno jer im se ukazuje istorijska sansa da postanu sampioni. Sinoc protiv Njukasla, makazice Okazakija, ali pre toga cini mi se ofsajd Vardija. Jebem li ga pre toga je neko iz Njukasla zakacio, pa je akcija jos trajala, jebeno za pomocnog sudiju.
A sto se tice Mege, dobra ekipa, da ne kazem odlicna. Imaju sjajne pojedince i sinoc u dosta okrnjenom sastavu dobise Buducnost. Ovaj Zagorac jako inteligentno odigrao svaku 1 na 1 situaciju. I nije realno da Tadija Dragicevic ubacuje one trojke sa 9 metara, brateee