Политика, избори и вести о политици
-
Re: Политика, избори и вести о политици
Србска омладина су Вучићеви плаћеници, ко се разуме зна шта причам
srpske i Srbske organizacije ne mogu da se ujedine i dogovore ni oko navijanja na utakmicama reprezentacije, a ne oko politike
Ni oko P i B, da ne idemo dalje
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Пре ћете дочекати да на курцу никне нокат него да срБске организације донесу било какву промену
-
Не знам ко су моцми само се сећам да су радили брдо графити са националним мотивима. Све што пишу окаче и слику као доказ за то и то ми је једино битно нису празне приче. Ко зна нека напише нешто више шта се ложите да сте до јаја а ми остали безвезе.
Шта конкретно хоћеш да нам кажеш са ове две слике?
ja se protivim ovoj što tera sotonu
in Satan we trust
in Satan we trust
Petrović je u svom stilu okarakterisao studente, mlade ljude i sve oni koji protestuju, poručivši im da bi trebalo da rade “nešto korisno”. – Demonstranti je mozak u alfa režimu. To je stanje mozga kada ste u hipnozi, kada vam mozak kritički ne analizira informacije do kojih dolazi i zato ti studenti nemaju šta da rade. To su obični blejači. Kada čovek nezdravo živi i kada je lenčuga, upada u depresiju, nezadovoljan je, onda ima dve opcije: Da nešto promeni da mu bude bolje, to rade poametni ljudi, dok je budalama uvek kriv neko drugi, pa hoće da promeni roditelje, premijera, hoće u inostranstvo… – prepoznatljivo žustrim i kontoverznim tonom obraćao se Miroljub, a zatim nastavio:
– Ti studenti što protestuju, roditelji im daju pare da bi oni išli u diskoteke, fakultetska okupljanja, da bi blejali… Do tri, četiri sata ujutru oni urlaju i kurvaju se. Vučić ih finansira da oni besplatno studiraju, a ti neradnici bi trebalo da plaćaju školovanje.
Petrović je potom dodao da “njegovi saveti nisu zlonamerni” i da će im se svakako desiti nešto loše ukoliko ga ne poslušaju.
– Ako im kažeš da su bolesni, oni će to da dožive kao uvredu. Pričam im kao lekar, želim im sve najbolje… Ali, ako oni neće da promene životne navike i da se dozovu pameti, onda će da stradaju. Problem je što oni celu Srbiju hoće da uvuku u problem da ponovo ratujemo za nekog drugog i da nam opet dođe neki Broz, neki zlikovac koji će da nas ubija decenijama. Na potezu je Aleksandar Vučić koji treba da ih najuri u mišje rupe – zaključuje Petrović.
04 X 1945
Casual 1989 wrote:Лајкујте на фб страницу "Србска Омладина"
ал срБска, па још и она наопака оцила, циркус
- dennycrane
Ulazi AV u kafanu i prilazi mu konobar:
- Sto za jednog?
- Nisam ja to rekao, to je izvađeno iz konteksta.
- Sto za jednog?
Представници “Протеста против диктатуре” одбили Живковића: Нама сте ви и власт исти
четвртак, 20. април 2017.
Београд -- Студенти у протесту одбили су позив посланика Зорана Живковића да прате седницу скупштинског заседања са балкона, јавља Танјуг.
Нема стајања ни по киши ни по снегу.
У 18 испред Скупштине.
Ни по Великом петку ни Васкрсу
dennycrane wrote:Ulazi AV u kafanu i prilazi mu konobar:
- Sto za jednog?
Dobar!
Зато су њих 100 гласали сви јаче и брже за Вучића у Сјеници. Мада зли језици кажу да људи нису били физички присутни када су гласали.
Напредни криминалаци краду и на Веклики петак. Ту се слажеш?
навијај wrote:Ни по Великом петку ни Васкрсу
Напредни криминалаци краду и на Веклики петак. Ту се слажеш?
За проглашење резултата заједно са СНС-СПС опака екипа-Ненад Чанак и Војислав Шешељ,
Од ЛСВ и СРС се то очекивало, они су Вучићеви привесци ма колико глумели понекад да нису. Јесте да је то мало чудна комбинација аутономаша и наводних националиста али шта се може, новац не бира.
Од ЛСВ и СРС се то очекивало, они су Вучићеви привесци ма колико глумели понекад да нису. Јесте да је то мало чудна комбинација аутономаша и наводних националиста али шта се може, новац не бира.
+ DSS, Obradović napisao na Fejsbuku
Није то чудна комбинација уопште. И један и други су производ дб-а. Само један има улогу да глуми патриоту, а други сепаратисту. Обојица су одувек радили за власт.
njih dvojica su 300 kila sala i saradnika db-a