Девојке, жене
Девојке, жене
Једна од бољих тема на прошлом форуму.
- goran.cirica
Re: Девојке, жене
Sve su to licimuri...
Послато са Be one уз помоћ Тапатока
Послато са Be one уз помоћ Тапатока
Znaci zaljubio sam se ko konj.
Mjesec dana od dana upoznavanja ja sam bio gotov. Nisam klinac 32g imam, ona 29, super prica kada smo se upoznali. Ona malo imala paniku na pocetku jer je izasla iz 5g veze, kao nije spremna za vezu a ave vodi prema tome i tako neke glupe fore, ne pusim bas to previse ali ajde. i krene nama tu sve super, setnje, spavam ja kod nje u stanu itd. Da bi se ja zaljubio i krenuo gusiti sa izljevima ljubavi..sto sam vise gusio i to sam je vise tjerao od sebe, a onda sam opet lupao paniku... Sam sam je otjerao od sebe i sada patim, vani i kada nesto naleti meni je samo ona u glavi..
Zadnje smo se culi da ona nije spremna i da me ne zeli zavlaciti, ja kao glupan onda odgovorio ok i cao...
I sada mi ponos neda da probam opet nesto, a patim i ne prolazi...ustvari nije ni ponos nego strah da ce me opet odbiti..
Nikad u zivotu me nije neko tako okrenuo, ne znam vise sta da radim..alkohol pomaze na kratke staze,treninge ubijam ali ona ne izlazi iz glave...
Pa eto, za pocetak teme
Mjesec dana od dana upoznavanja ja sam bio gotov. Nisam klinac 32g imam, ona 29, super prica kada smo se upoznali. Ona malo imala paniku na pocetku jer je izasla iz 5g veze, kao nije spremna za vezu a ave vodi prema tome i tako neke glupe fore, ne pusim bas to previse ali ajde. i krene nama tu sve super, setnje, spavam ja kod nje u stanu itd. Da bi se ja zaljubio i krenuo gusiti sa izljevima ljubavi..sto sam vise gusio i to sam je vise tjerao od sebe, a onda sam opet lupao paniku... Sam sam je otjerao od sebe i sada patim, vani i kada nesto naleti meni je samo ona u glavi..
Zadnje smo se culi da ona nije spremna i da me ne zeli zavlaciti, ja kao glupan onda odgovorio ok i cao...
I sada mi ponos neda da probam opet nesto, a patim i ne prolazi...ustvari nije ni ponos nego strah da ce me opet odbiti..
Nikad u zivotu me nije neko tako okrenuo, ne znam vise sta da radim..alkohol pomaze na kratke staze,treninge ubijam ali ona ne izlazi iz glave...
Pa eto, za pocetak teme
-
Probaj da joj kupiš karanfil za Osmi mart, posle njene reakcije na isti će ti se samo kasti ...
Nemoj ni slucajno prvi da se javis !!
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Шта бре немој?! Јави се и реци јој да је волиш! Мора и ова тема од нечег да живи!
Ona sa 29 godina hvata poslednji voz. Svaka ti cast kad si to uspeo da oteras.
Jebi se
Ma ona je od starta bila uplasena kao nije spremna iako ja to ne kuzim. Koji kurac imas biti spreman ili ne spreman, kao prerano od prekida bla bla...
Ali nju jebe okolina, brat se ozenio, sestra udala, svima je kao med i mlijeko i sada je nju strah sta ako ude u novu vezu i to propadne a ima previse godina za krive stvari..
Nakon nekog vremena je sve stimalo, izgledalo je super. Kao nismo sluzbeno u vezi ali sve pokazuje da jesmo. Dok ja nisam poludio od ljubavi i sjebao sve.
Jebem mu mater pricala je starcima o meni, nisam ih isao upoznati ali kada krenes pricati kuci o nekome onda ipak znaci da gledas to malo drugacije..
Sada glumim jakog i necu se javiti prvi a za svaku poruku koja mi zazvoni se nadam da je njena..
Ma ona je od starta bila uplasena kao nije spremna iako ja to ne kuzim. Koji kurac imas biti spreman ili ne spreman, kao prerano od prekida bla bla...
Ali nju jebe okolina, brat se ozenio, sestra udala, svima je kao med i mlijeko i sada je nju strah sta ako ude u novu vezu i to propadne a ima previse godina za krive stvari..
Nakon nekog vremena je sve stimalo, izgledalo je super. Kao nismo sluzbeno u vezi ali sve pokazuje da jesmo. Dok ja nisam poludio od ljubavi i sjebao sve.
Jebem mu mater pricala je starcima o meni, nisam ih isao upoznati ali kada krenes pricati kuci o nekome onda ipak znaci da gledas to malo drugacije..
Sada glumim jakog i necu se javiti prvi a za svaku poruku koja mi zazvoni se nadam da je njena..
ma opušteno, matori
samo pusti ovo i laganica
samo pusti ovo i laganica
- Desnoruki levak
Izjavljivanje ljubavi, a kamoli gušenje sa istim(!?) je najsigurniji način da ribu oteraš od sebe...da imaš 18 godina pa i da shvatim takvu početničku grešku!
- Bruno Sulak
Zlatno pravilo sa starog foruma: Uvek kuliraj devojku, ne gledaj je, na javljaj joj se, ponasaj se kao da je nema i riba ce trcati za tobom.
ragazzi wrote:Sada glumim jakog i necu se javiti prvi a za svaku poruku koja mi zazvoni se nadam da je njena..
sta mi bi da udjem na ovu temu
druze te price o ponosu su cista glupost - forumasi slobodno udrite, za to vreme dok ti cekas da se ona javi koliko puta si mogao da je jases a nisi zbog cega kad smo vec kod jahanja postoji i solucija da nju ... maaa da ti sad ne stajem na muku
04 X 1945
Desnoruki levak wrote:Izjavljivanje ljubavi, a kamoli gušenje sa istim(!?) je najsigurniji način da ribu oteraš od sebe...da imaš 18 godina pa i da shvatim takvu početničku grešku!
Sta da ti kazem, znam sta hocu u zivotu i kada sam mislio da sam to nasao rekao sam.
Shvatio sam da sam zajebao odmah ali bilo je gotovo.
Kada ti je svejedno ili te ne dira previse onda mozes kako hoces, ali evo ja sam sa 32g prvi put tako nesto osjetio, takvu mentalnu kemiju. Najgore sto je ova jos i izgled cista desetka uz to sto je u glavi jaka.
Emocije su zajebana stvar bi rekli
Idi i zaprosi je,kao što neko ranije reče ona hvata poslednji voz aj pa javi kako je prošlo
Da li je iko na ovoj temi ikada dobio dobar savet da je nakon toga uspeo da smuva ribu ili se pomiri sa bivsom, ili ne daj Boze ozeni . Saveti se krecu od onoga, kresni joj drugaricu da je napravis ljubomornom ili kresni joj sestru, kevu,caleta,do onoga, nalupaj kurvi samare i gotovo.
-
koji ce ti kurac polovnjaca
riper wrote:kresni joj sestru, kevu,caleta,