Dastanje 2016
Re: Dastanje 2016
Mislim da je Bilipiton ubo sustinu. Glasam za Dss-dveri a vecina stvari koje pricaju i stavljaju u prvi plan su gotovo komicne. Koga boli k.... za voji rok u zemlji u kojoj narod gladuje.
Nexon wrote:tizlabor wrote:Postovani gledaoci dobrodosli u specijalni program posvecen izborima 2016. godine,pod nazivom dastanje 2016!!!
Pitanja nasim gostima mozete postavljati na dobro poznate nacine.
Pristiglo je i prvo pitanje za naseg analiticara Nexona:
"Kako komentarisete to sto je Nenad Popovic na listi SNS-a?" Jovo Promaja iz Rakovice.
Суштински небитан, ради за свој џеп. Јуче је био русофил јер тамо има одређене послове, али му Вучић обезбедио пут у Вашингтон и одмах је ублажио ставове. Има неке везе са нижим чиновницима руске администрације због послова у Русији али ништа претерано значајно. Нпр. дсс и двери имају јаче односе са Једиственом Русијом(Путиновом странком).
На нивоу Србије је јак само тамо код тебе, јер је преузео један јак одбор.
Вучић је иначе покупио разне ликове, што они који су за нато, што они који су као за русе, како би покупио све могуће гласова, пишанција је та цела његова листа.
Zbog toga i pitam.
Stamat je ovde bio simbol odbrane od totalitarnog rezima,i od bahatosti Zorane Mihajlovic,a sada ga stavljaju na njihovu listu.
Mada se jos uvek nije oglasio,mislim da je u kurcu psiholoskom zesce jer mu je se Popovic posro po glavi,a i postoje price da ce da ga napusti...mada ce tek tada da izgleda neozbiljno da napusta stranku u koju je usao relativno skoro!
Јел и Заветници иду са Дверима и ДСС? Видим данас да Наши више не иду са Радикалима, и са ким иду остале патриотске организације?
Nexon wrote:Па не можеш никоме веровати 100% али постоје разлике.
Примера ради, Рашковић-Ивић је тражила да се напусти коалиција са снс у Београду иако то није морала. Истине ради, дсс има локалне коалиције са снс, као и остале странке, али Београд је због важности, читај новца, много значајан и шаље јасан сигнал да није битна власт по сваку цену .
Шупља вам је прича. СВИ сте исти. На локалу заједно пијете, једете, крадете и запошљавате партијске кадрове, а овамо мрсите муда нисмо ми такви. Исто би ви радили с њима и у републици само кад би узели довољно гласова.
http://www.youtube.com/channel/UCbleMJEGT5U3NBibo2sOSPQ
Aktivirali su i spin-maga, ima vas tu iz patriotskog bloka pa prosledite da se gad prati...ovo je aktivirano pre pola sata čini mi se.
Aktivirali su i spin-maga, ima vas tu iz patriotskog bloka pa prosledite da se gad prati...ovo je aktivirano pre pola sata čini mi se.
Oва зајебанција горе је измишљена, то није званични канал Двери, да неко не помисли нешто друго
Ово је
http://www.youtube.com/channel/UCBm3Jm96AyinTqWm2T4gMog
Мада морам рећи да је добар део реченог изнад исправно, те им се треба захвалити.
Ово је
http://www.youtube.com/channel/UCBm3Jm96AyinTqWm2T4gMog
Мада морам рећи да је добар део реченог изнад исправно, те им се треба захвалити.
-
Neksone nece nama pomoci ni Radulovic, ni Obradovic oko porodicnih vrednosti, Kosova i pedera. Covek je rekao da ne bi ulazio u koaliciju sa ldp, lsv, zutima a za Vucketa se zna i meni dosta. Prvenstveno bih glasao za njega zbog plana o privredi, transparentnosti, korupciji i parazitskom zaposljavanju. Cak ni Bosko Obradovic u dvouglu nije imao sta da mu zameri osim neizjasnjavanja o natou i eu, znaci da covek ne srlja tamo, nego ima neke druge, po meni vaznije teme za nase prezivljavanje u ovoj nam ocerupanoj zemlji.
ваистину
Ал је лепо пратити спинозу, нема да фали ово излази у сутрашњем, евентуалном прекосутрашњем куриру/информеру/блицу/смећеграфу.
Ево чисто да људи виде како то изгледа. Крле то закува, онда следи даља спиноза попут оваквих ликова...
и тако се једно смеће попут тог спина прошири, сутрадан то објави неколико главних медија и свака жена у србији добије лажну информацију. Нико не одговара, ништа. Кога боли курац, народ је и овако и онако ретардиран, остао је само шкарт и муљ.
Ако су вас назвали Зверима не стидите се тога, већ то окрените у своју корист. Има доста пенала где се то може искористити. Излепили су вам шаховнице нигде их нисте закачили за то. Удрите ђоном више.
Сличне кампање сигурно ће да воде ових дана, на то би требали да сте припремљени. Ово ће вероватно прећи праг позорности, а тако настаје "вест".
Што се тиче овога са годинама и ко за кога гласа, Пољаци су имали раније бруталну акцију пре типа 10-ак, 15-ак година, пред изобре. Исто су имали неке ментоле који су упориште имали у пензошима, а акција се звала типа кради баби личну карту.
Ал је лепо пратити спинозу, нема да фали ово излази у сутрашњем, евентуалном прекосутрашњем куриру/информеру/блицу/смећеграфу.
Ево чисто да људи виде како то изгледа. Крле то закува, онда следи даља спиноза попут оваквих ликова...
и тако се једно смеће попут тог спина прошири, сутрадан то објави неколико главних медија и свака жена у србији добије лажну информацију. Нико не одговара, ништа. Кога боли курац, народ је и овако и онако ретардиран, остао је само шкарт и муљ.
Ако су вас назвали Зверима не стидите се тога, већ то окрените у своју корист. Има доста пенала где се то може искористити. Излепили су вам шаховнице нигде их нисте закачили за то. Удрите ђоном више.
Сличне кампање сигурно ће да воде ових дана, на то би требали да сте припремљени. Ово ће вероватно прећи праг позорности, а тако настаје "вест".
Што се тиче овога са годинама и ко за кога гласа, Пољаци су имали раније бруталну акцију пре типа 10-ак, 15-ак година, пред изобре. Исто су имали неке ментоле који су упориште имали у пензошима, а акција се звала типа кради баби личну карту.
Bolesni^od^ljubavi wrote:Neksone nece nama pomoci ni Radulovic, ni Obradovic oko porodicnih vrednosti, Kosova i pedera. Covek je rekao da ne bi ulazio u koaliciju sa ldp, lsv, zutima a za Vucketa se zna i meni dosta. Prvenstveno bih glasao za njega zbog plana o privredi, transparentnosti, korupciji i parazitskom zaposljavanju. Cak ni Bosko Obradovic u dvouglu nije imao sta da mu zameri osim neizjasnjavanja o natou i eu, znaci da covek ne srlja tamo, nego ima neke druge, po meni vaznije teme za nase prezivljavanje u ovoj nam ocerupanoj zemlji.
Сви говоре о борби против корупције и паразитског запошљавања...
Проблем је само што је Радуловић у томе прилично дискредитован. Не знам колико ти је познат његов стаж као стечајног управника током приватизација у Србији?
Иначе је тачно да десница треба да преузме масу економског програма Радуловића.
Али опет ми није јасно како можеш да прелетиш са тако десних позиција, да гласаш за двери, а онда на либерално-леве попут Радуловић? Радуловић у економији није лево, али у свему осталом јесте.
-
Ali zapazi tekst gde na kraju kazu da je ovo verovatno podmetacina a zapazi naslov
-
Нексоне већ сам ти рекао шта ми је приоритет, прво привреда па све остало и да неће у коалицију са либералном левицом, иако ти кажеш да је он и сам либерална левица, мени он више делује неутрално него што је на лево. А ево ти доле и клип везано за стечајно управника.
Што се мене тиче ја би волео да прођу цензус ДСС и Двери, али једноставно сам изгубио поверење у њих ако ти већ треба и разлог јер је човек ком сам ишао да потпишем онај курац да могу да изађу на листу прешао касније у СНС а није ни једини, ето ти треће србије. Није само то, али је највећи разлог.
Што се мене тиче ја би волео да прођу цензус ДСС и Двери, али једноставно сам изгубио поверење у њих ако ти већ треба и разлог јер је човек ком сам ишао да потпишем онај курац да могу да изађу на листу прешао касније у СНС а није ни једини, ето ти треће србије. Није само то, али је највећи разлог.
"Ало" је покпоњен снс-у од стране шваба који држе бљуц. Буквално медији снс.
Мунгосе ти си у праву за медије и дсс-двери мало шта могу да ураде. Тако су јуче два спектра, који се као не воле, због новца, мала бара пуно крокодила, бљуц и наказа из информера, на насловној страни имали измишљену вест да Коштуница иде против дсс-двери.
Да ли су данас на насловној страни ставили деманти?-Нису.
Од свих странка/коалиција које по истраживањима прелазе цензус, дсс-двери су највише маргинализоване, нарочито од медија са националном фреквенцијом. У штампаним се и појаве али на пинку или ртс-у, ништа. У последње време су и изузетно нападнути у медијима под контролом снс.
То са шаховницом ударају на Санду Рашковић-Ивић, и то баш ниско, директно на разбуцану породицу. То је по мени још горе од оне прозивке наказе из информера за полни орган.
Са женама је дсс муку мучио, двери су биле нешто боље на изборима, не много. Неке сулуде бројке полне структуре гласача дсс на поледњим изборима, где жена уопште није било. Зато је важна Санда Рашковић-Ивић.
О тој полној структури гласача ћу некад нешто рећи јер је тако Тадић владао, и све оне приче око Тадића-Клунија нису биле случајне већ јасно пласиране.
Мунгосе ти си у праву за медије и дсс-двери мало шта могу да ураде. Тако су јуче два спектра, који се као не воле, због новца, мала бара пуно крокодила, бљуц и наказа из информера, на насловној страни имали измишљену вест да Коштуница иде против дсс-двери.
Да ли су данас на насловној страни ставили деманти?-Нису.
Од свих странка/коалиција које по истраживањима прелазе цензус, дсс-двери су највише маргинализоване, нарочито од медија са националном фреквенцијом. У штампаним се и појаве али на пинку или ртс-у, ништа. У последње време су и изузетно нападнути у медијима под контролом снс.
То са шаховницом ударају на Санду Рашковић-Ивић, и то баш ниско, директно на разбуцану породицу. То је по мени још горе од оне прозивке наказе из информера за полни орган.
Са женама је дсс муку мучио, двери су биле нешто боље на изборима, не много. Неке сулуде бројке полне структуре гласача дсс на поледњим изборима, где жена уопште није било. Зато је важна Санда Рашковић-Ивић.
О тој полној структури гласача ћу некад нешто рећи јер је тако Тадић владао, и све оне приче око Тадића-Клунија нису биле случајне већ јасно пласиране.
Негде си се ти преценио кад су дсс-двери у питању, тачније однос снс-а према њима. Евидентно је да се далеко више ради на пљувању и дискредитацији дачића и спс-а. Чак и ''опозиција'' тј. бивши дс пљује искључиво дачића, нпр. криве искључиво њега за погинуле у Либији.
Тај исти спс ће бити и у наредној влади, уз евентуалну подршку чеде или тадића, зависно да ли пређу цензус.
Нисам приметио да се лепе налепнице против Дачића од стране снс, да се измишљају видео спотови против Дачића или вести. Истине ради, против Дачића то ни не мора, јер је он је дубоко уцењена особа.
Није Дачић проблематичан за снс из гомиле разлога, дсс-двери итекако могу да буду, што од мандата до борбе против промене устава.
Нисам приметио да се лепе налепнице против Дачића од стране снс, да се измишљају видео спотови против Дачића или вести. Истине ради, против Дачића то ни не мора, јер је он је дубоко уцењена особа.
Није Дачић проблематичан за снс из гомиле разлога, дсс-двери итекако могу да буду, што од мандата до борбе против промене устава.
Делим исто мишљење за Двери, крајње родољубива организација (да не кажем странка), треба им дати шансу, верујем да би се добро показали. Него, зна ли неко нешто више о прекиду сарадње НАШИ-х и Српске Радикалне Странке?
Е јебига сад нексоне...ја говорим о медијским писанијама ти о налепницама. Најбоље још да кренем по Србији да бројим налепнице.
Bolesni^od^ljubavi wrote:Нексоне већ сам ти рекао шта ми је приоритет, прво привреда па све остало и да неће у коалицију са либералном левицом, иако ти кажеш да је он и сам либерална левица, мени он више делује неутрално него што је на лево. А ево ти доле и клип везано за стечајно управника.
Његово чланство је маса бивши лдп-оваца и оних који би то данас били. Ево погледај рођака овде или ово
Мислиш да ово трпи двери као партнера? Немој се шалити, они су са жутима и тако то, идеолошки причам.
Пре неку недељу је Радуловић причао да са дверима треба направити неку групу ради боље контроле избора када су ови око њега скочили да сарађује са фашистим, те овако, те онако, на крају се морао дистанцирати од тога.
Мени и даље није јасно да неко може гласати за двери па за ове.
Што се тиче приче око његовог учествовања у приватизацијама и као стечајни управник. Може бити да је цела његова одбрана тачна, што је под великим знаком питања јер су биле неке тужбе, и да он није ништа крив али му то неће помоћи да га не поклопе. Довољно је само да кажу приватизација и стечајни управник и он је готов. Коштуница је подлетео за много мање од тога, на основу командне одговорности.
Last edited by Nexon on Tue Mar 08, 2016 12:32 am, edited 1 time in total.
Чомбе wrote:Е јебига сад нексоне...ја говорим о медијским писанијама ти о налепницама. Најбоље још да кренем по Србији да бројим налепнице.
Немој да их бројиш. Па и ја пишем о писанију само што код Дачића нема шта да се измишља.
Rođak je glasao za DSS do izbora 2014. godine, iako su uvek bili najimpotentnija stranka u državi
ON JE LOPOV, ZNAŠ TI KAKAV JE BIO KAO STEČAJNI UPRAVNIK
doduše, može biti da to ništa nije istina, ali bile su neke tužbe, vidiš ti to
kakve Dveri, kakvi bakrači
čista komika od ekonomskog programa
Nexon wrote:Што се тиче приче око његовог учествовања у приватизацијама и као стечајни управник. Може бити да је цела његова одбрана тачна, што је под великим знаком питања јер су биле неке тужбе, и да он није ништа крив али му то неће помоћи да га не поклопе. Довољно је само да кажу приватизација и стечајни управник и он је готов. Коштуница је подлетео за много мање од тога, на основу командне одговорности.
ON JE LOPOV, ZNAŠ TI KAKAV JE BIO KAO STEČAJNI UPRAVNIK
doduše, može biti da to ništa nije istina, ali bile su neke tužbe, vidiš ti to
kakve Dveri, kakvi bakrači
čista komika od ekonomskog programa