Клопа
Re: Клопа
Prošetam malopre do The Saint da uzmem nešto za jelo. Spakuju mi, dam karticu da platim, PIN prođe, ali njima aparat nešto ne radi i neće da prođe račun. Neće i neće, na kraju mi vraćaju karticu i kažu: "Sve okej, do nas je, vidimo se".
Kažem ja: "Pa ne, evo imam 330 u kešu, fali mi 20, skinite mi Koka-kolu ili da donesem još 20, tu sam na minut..."
Ali oni ni da čuju, kažu da je njihov problem i to je to.
Sve pohvale za to mesto, stvarno, sa njima uvek pozitivna iskustva i sa ukusom i sa uslugom.
Kažem ja: "Pa ne, evo imam 330 u kešu, fali mi 20, skinite mi Koka-kolu ili da donesem još 20, tu sam na minut..."
Sve pohvale za to mesto, stvarno, sa njima uvek pozitivna iskustva i sa ukusom i sa uslugom.
Rođaci wrote:Prošetam malopre do The Saint da uzmem nešto za jelo. Spakuju mi, dam karticu da platim, PIN prođe, ali njima aparat nešto ne radi i neće da prođe račun. Neće i neće, na kraju mi vraćaju karticu i kažu: "Sve okej, do nas je, vidimo se".
Drugar ne kontam? Cim prodje PIN, mislim cim ona kutija prihvati kod, nema tu sta da se filozofira? Proveri ti za svaki slucaj da ti nije skinuto sa racuna - pa ih onda hvali!
- dennycrane
koliko se ja razumem, a ne razumem se mnogo, pin otvara komunikaciju izmedju aparata i kartice. a ako ne postoji veza izmedju aparata i banke, nema ni skidanja sa racuna...
Samo ziva lova kakvi kurac kartice.
inace saint je stvarno korektan, meni su par puta kasnili na dostavu, uvek stigne neka slatka palacinka gratis. Jedino je srabje sto nema dostave na nbgd.
Inace ko gotivi intergalaktik a mrzi ga da se cima moze da im poruci dostavu, placa se potrcko pola vi pola oni sto je korektno.

Inace ko gotivi intergalaktik a mrzi ga da se cima moze da im poruci dostavu, placa se potrcko pola vi pola oni sto je korektno.
Често одем до на село
dennycrane wrote:koliko se ja razumem, a ne razumem se mnogo, pin otvara komunikaciju izmedju aparata i kartice. a ako ne postoji veza izmedju aparata i banke, nema ni skidanja sa racuna...
i ja sam mislio tako, ali juče PIN prođe, ali računa i skidanja para nema
dešavalo mi se nešto slično i ranije u nekim radnjama, ali me niko nije pustio bez para

mungos wrote:Preko poganih kartica smrdljive banke otmu i to malo zarade malim prodavnicama.
Ne brini, već su oni ugradili proviziju banke u cenu proizvoda koji si kupio. Veća glavobolja će biti kada banke budu maksimalno smanjile kamate na kreditne kartice i nerealno povećale limite na njima, a usput velikodušno ponudile prodavnicama POS aparate bez naplate provizije.
- dennycrane
Rođaci wrote:i ja sam mislio tako, ali juče PIN prođe, ali računa i skidanja para nema
dešavalo mi se nešto slično i ranije u nekim radnjama, ali me niko nije pustio bez para
pa to ti kazem - aparat je proverio da li imas pin (na kartici), ali nije mogao da uspostavi vezu sa bankom za skidanje para...
inace, nedavno sam se opet razvalio od klope u "beckom svetu" na vrhu skadarske (skroz gore kod decanske, odmah iznad onog lokala sa kobasicama).
probao sam dosad vise stvari i sve je izuzetno dobro - i kvalitet i kvantitet.
jedini problem je sto nema gde unutra da se sedne, pa ili da nosis, ili da trpis zimu (imaju mali prostor ispred)...
ovo su oni - https://www.facebook.com/BECKI-SVET-948259901906386/
st.vuki wrote:Bio u ns svratio u zlatiborsko prozorce,mnooogo su se iskvarili,pamtim daleko bolja izdanja.
Требао си питати

ФК Војводина
igrajVoso wrote:st.vuki wrote:Bio u ns svratio u zlatiborsko prozorce,mnooogo su se iskvarili,pamtim daleko bolja izdanja.
Требао си питатиСледећи пут, ако си у неко нормално време у Новом Саду, иди у Сокаче у Пап Павла, нема грешке. За време ти кажем пошто не раде 0-24 као Златиборско. Уздравље
Hvala!
Ps Jel Zlatiborsko prozorce drzi neki krajisnik,posto kad god sam tamo konobari pricaju ko Dragan Torbica