Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
nikad vi nista necete osvojiti. svaka godina je vosina, uzese kup iz 15 pokusaja nisu vise znali sta ce sa vama, jedva se izmigoljili jagodini iz drugog puta.
Често одем до на село
-
zmijuga wrote:andro šaner,
Daj koju o stanju u Mačvi. Šta se to desilo u proteklih par godina i čemu možete zahvaliti na ovakvom preporodu?
Pazi desile su se neke stvari ne bih da kenjam, ali jos je daleko to od ozbiljne price!
Malo se sredila skola fudbala, malko, ali zaista malko vise se poradilo na marketingu, finansijski smo se konsolidovali (samo da se sad ne rekonsolidujemo u suprotnom smeru), ali ubedljivo najvise ovim rezultatima imamo da zahvalimo fudbalskom savezu i sudijskoj organizaciji!
Realno sve ove godine sam gledao kako nas otimaju i kradu, sad konacno sviraju za nas tj. ne protiv nas!
Pogodio se doduse dobar trener, momci vise godina na okupu, pojacanja smo bas potrefili posebno mali Milosavljevic iz Kragujevca (moze da igra bilo gde u super ligi), tako da i uspeh nije izostao!
Ali realno isto ovako kako smo se digli mozemo se spustiti u roku od dve nedelje! Opstina je glavni finansijer, a ona nema para jer su u konstantnoj tuchi sa republikom! Cak su i tuzili drzavu jer im nije poslala sledovanja, a sve zbog toga jer SNS nije ovde na vlasti!
Jedini pravi klub u ovom trenutku u nasem kraju je Jedinstvo Ub! Matic ga je uzeo, isterao sve, doveo svoje ljude, ne polazu racune ni opstini ni politicarima i zato ce izbaciti ko zna koliko igraca u buducnosti!
tegi bratina za mondo
http://mondo.rs/a939005/Mondo-TV/Mondo-TV/Vladan-Tegeltija-intervjuise-sam-sebe-autointervju.html

http://mondo.rs/a939005/Mondo-TV/Mondo-TV/Vladan-Tegeltija-intervjuise-sam-sebe-autointervju.html

04 X 1945
-
Druidid wrote:Casual 1989 wrote:
Партизан је и ове године преслаб да би парирао Звезди, али Војводина је клуб који је одједном постао претња Звезди и ради се све како би се Војводина ослабила а та наређења долазе са врха власти. Прво је наш председник добио понуду коју није могао да одбије а то је функција у ФСС па је напустио Вошу, али ни то није било довољно него је вероватно и Лалатовић добио понуду коју није могао да одбије па и он напушта Вошу. Иако сам га пљувао на почетку, човек је направио одличан посао у Воши, извукао је максимум од сваког појединца, атмосфера у свлачионици никад боља, резултати одлични али... виша сила.
http://www.youtube.com/watch?v=HQoRXhS7vlU
hahaha kakav sjajan odgovor na gomilu gluposti

casual reci mi jednu stvar,da li si ti ovo napisao kao neku tvoju slobodnu procenu i pretpostavku ili na osnovu sigurnih informacija i dokaza koje ti imas?
-
Casual 1989 wrote:Партизан је и ове године преслаб да би парирао Звезди, али Војводина је клуб који је одједном постао претња Звезди
Vi i da ste egal sa njima, da imate iste rezultate sa ostalim klubovima, u medjusobnom susretu bi morali da vratite bodove od prosle sezone

Casual 1989 wrote:Црвену Звезду прогласити за вечног првака Супер Лиге, јер пенали, црвени картони итд више ми је мука од свега. Политика је курва.
Zanimljivo je to kako se prosle godine u cetvrtfinalu kupa Partizanu po direktivi sudilo samo da bi smirile strasti. Tako da bi njima mogla da se dodeli dozivotna titula prvaka kupa. A mi ostali da sluzimo za razigravanje njihovo dok cekaju nove kvalifikacije u Evropi
Како се само боримо против уласка ових у међународне институције

- Кудрави Гаучос
Чекај, је л' ви стварно мислите да се Вучић бави сменама тренера у Војводини, је л' то дотле дошло? Није ни чудо што је тај тип толико моћан кад ви верујете да се и тиме бави. Нама и треба Вучић, кад га подсвесно у све пројектујемо, отишли смо у курац, колективно. О спорту скоро и да нико више и не пише, само гомила клинаца свуда који паткометришу с Вучићем, Дачићем, Крцуном, Марјановићем, огадили сте живот сваком ко и помишља да прати домаћи спорт. Ви Гробари сте највећи лицемери у целој причи, од 92 са прекидом од 2 године под Ђинђићем сте били и ћаћа и матер, ако се гледа подршка државе, довољнно је да се погледају цифре у главним спортовима, то може само потпуно унтардирана особа да поверује да су сви који су водили Звезду у свим спортовима толики ментоли, а Партизан су свуда водили авангарда и генијалци, па ето стигли титуле у фудбалу, престигли у баскету, дугови свуда мањи итд, итд... отпратили би нас насмејана лица у потпуну пропаст, а сад пола вас не зна ко вам је леви бек, али се бавите Вучићем који не да да се направи кворум на вашој скупштини, јер Вучић је и Зека и Бјека, и Ћурковић и пичка лепа материна... Па ви сте јебено спремни да верујете како ваш "као очи своје" клуб намешта Дербије с нама, то је тај ниво приче. И ево га сад овај са Лалатом... А нећеш видети да се неко запита који је курац том Лалату, нпр, и зашто има онакве невероватно инфантилне реакције, што прави испаде на све стране, јебига, вероватно је и то Вучић, е, а то је у ствари оно кад подсвесно прижељкујеш таквог "бога" па да га за све оптужиш и замолиш, и буп, ево га Он, то сте и тражили.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
Tito, Terza, Tole, Vucic... nama nekomunistickim klubovima sve to isti kurac, postoje samo 2 kluba pretplacena na titule i eventualno neki kriminalni klub poput Obilica. I dalje ponekad se ko budala ponadam da moze da se ide do samog kraja, ali onda dodje do ovakvih desavanja, gde ti iznenada ode trener i pola tima iz nekih cudnih razloga bas za "Dosije X" 

-
trener je otisao,jer je imao problema sa pojedinim menadzerima,koji su insistirali na nekim igracima,on sa time nije mogao da se izbori i lik je dao ostavku,kakvi vucici,kakve smetnje zvezdi,u fk vojvodinu se isto sjatila ekipa zvonka veselinovica sns-ovaca i juzno backe,i vojvodinu koriste za pranje novca,kao svi se cude odakle sad silni sponzori tamo,a svi godinama bezali,niko nije smeo cent jedan svoj da ulozi u klub,plasio se da ga nikad dobiti nazad nece.... a cigani nemaju pravo nikom nista da prigovaraju sto se tice ovih sportskih tema,jeste partizan bio favorizovan i uzimao titule,tole lopove tralala,al sad kad su vasi ljudi na celu saveza,na celu drzave,APSOLUTNO identicnu stvar radite kao i taj partizan. ne treba vaaam,placena titulaaa??
- ultra mentalitet
Zanimljiv intervju sa Pantelom
http://www.vice.com/rs/read/poslednji-kultni-heroj-vice-u-gostima-kod-marka-pantelica
http://www.vice.com/rs/read/poslednji-kultni-heroj-vice-u-gostima-kod-marka-pantelica
-
djani versace wrote:casual reci mi jednu stvar,da li si ti ovo napisao kao neku tvoju slobodnu procenu i pretpostavku ili na osnovu sigurnih informacija i dokaza koje ti imas?
Све што сам написао су чињенице, осим овог дела за Лалата и одлазак у Чуку, јер се спомиње цифра од 50.000е од Чуке или кога већ, а познавајући какав живот води Лалат и шта воли, никад му доста пара, мислим да је то понуда коју није могао да одбије, али није моје да пишем о томе.
Нећу да се расправљам ни са ким, јер сам пре месец дана имао 2 расправе, једна је да ли је Златан просечан играч а друга ко је бољи Тадић или Тошић, срећом (или не) и Тадић и Златан су у року од месец дана показали да сам био у праву, тако да нећу више да водим расправе тог типа.
Иначе изгледа да Лалат остаје, бар до децембра, а даље видећемо.
E ljudi na onom obicnom dvbt2 ili kako se vec zove sto ide na tv dobio sam sve Arene! To neka trenutna fora ili sta, ne mogu da skapiram?! Ali sljaka ok.
promo do 31.10.
-
Casual 1989 wrote:Иначе изгледа да Лалат остаје, бар до децембра даље видећемо.
Ostajem u Vojvodini, samo mi je bitno da imam slobodu u radu, da ne može niko da se meša, nijedan menadžer da mi priđe na treninzima, tada ne mogu da prisustvuju ljudi koji nisu u klubu. Moje želje su ispoštovane. Ono što je meni jako bitno da se zna, nisam tražio povišicu plate, novac me nije zanimao, samo sam želeo i želim da radim svoj posao u koji se drugi neće mešati - kazao je Lalatović.
lalatovic nalgasio da hoce slobodu u radu i da mu se ne mesaju menadzeri u sastavljanje ekipe. a to sto je oteran predsednik,bolje pitaj tvoje drugare iz skupstine da ti docaraju,pusti te fantazije kako imas "cinjenice",kad one nisu bazirane ni na cemu,iliti sto bi rekao onaj aco petrovic,na bazi kurca

Dundalk pre cetiri godine bio pred gasenjem , Danas uzese bod sa desetoricom AZu.
Milan Baros postigao pogodak u Evropi nakon sedam godina.
Ovde u UK se bavim fudbalom, I pokusavam da postanem profesionalni trener.Skupljam sertifikate I zelim da uzmem uefa b licencu u narednih nekoliko godina.Pokusavam da se ubacim u jedan okej tim koji se zove Mickleover FC . Momci Igraju evo stick premier diviziju sto znaci da su dve divizije od konferencije , 3 divizije od lige 2 . Zasto se hvalim ? Zato sto su veceras igrali prijateljsku sa shefield fc I ja sam volontirao na stadionu. Shefield fc je 5 godina stariji od Notts County. Na dresovima Im stoji 1857.
Milan Baros postigao pogodak u Evropi nakon sedam godina.
Ovde u UK se bavim fudbalom, I pokusavam da postanem profesionalni trener.Skupljam sertifikate I zelim da uzmem uefa b licencu u narednih nekoliko godina.Pokusavam da se ubacim u jedan okej tim koji se zove Mickleover FC . Momci Igraju evo stick premier diviziju sto znaci da su dve divizije od konferencije , 3 divizije od lige 2 . Zasto se hvalim ? Zato sto su veceras igrali prijateljsku sa shefield fc I ja sam volontirao na stadionu. Shefield fc je 5 godina stariji od Notts County. Na dresovima Im stoji 1857.
ex-Pop Djujic
-
djani versace wrote:Casual 1989 wrote:Иначе изгледа да Лалат остаје, бар до децембра даље видећемо.Ostajem u Vojvodini, samo mi je bitno da imam slobodu u radu, da ne može niko da se meša, nijedan menadžer da mi priđe na treninzima, tada ne mogu da prisustvuju ljudi koji nisu u klubu. Moje želje su ispoštovane. Ono što je meni jako bitno da se zna, nisam tražio povišicu plate, novac me nije zanimao, samo sam želeo i želim da radim svoj posao u koji se drugi neće mešati - kazao je Lalatović.
lalatovic nalgasio da hoce slobodu u radu i da mu se ne mesaju menadzeri u sastavljanje ekipe. a to sto je oteran predsednik,bolje pitaj tvoje drugare iz skupstine da ti docaraju,pusti te fantazije kako imas "cinjenice",kad one nisu bazirane ni na cemu,iliti sto bi rekao onaj aco petrovic,na bazi kurca
Нема потребе да их питам кад ти све знаш, ај напиши ми љуби те брат, можеш и преко приватне. Озбиљно мислим.
Кул су ми ови ликови што знају све о другим клубовима, навијачима, а о својима неће да пишу или не знају што је још тужније.
Re: RE: Re: Спортске вести и занимљивости
Rođaci wrote:promo do 31.10.
Aha, ok hvala!
Mrzi me da ulazim u raspravu ali moram da se osvrnem na Lalatovica i Vojvodinu. Vidite, ovde su se odmah javili slaninari da brane svoj klub kako drzava radi protiv njega i sl. E sad, verujte vi meni ili nemojte ali istina je da je izvrsen ogroman pritisak na Cukaricki da se Lalatovic vrati. Od strane, pokrajine, politicara i nekih ljudi koje svi znamo da su propast naseg fudbala, da ih ne imenujem (nije pickousti). Njihova prica je da Vojvodina sad ima dosta sponzora, da su blizu tituli i sl. Opet kazem, ne morate da verujete ali ovog puta drzava i politicari su odradili posao za vas a ne za CZ, P itd.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Brdjo, cimnite i vi predsednika Opstine Cukarica da sada potegne pa da udje u rat sa pokrajinskim vlastima
.
Znam da su pitali ranije, ali da li vi zaista verujete da je bilo direktnim politickih intervencija da Lalatovic predje, odnosno ostane u Vojvodini. Da li je moguce da se taj Lalatovic ne pita bas nizasta. Da li neko misli da je ovo vreme Tita, pa su neki igraci i treneri po odredjenim direktivama morali da idu iz kluba u klub. Jel ce sada da se javi navijaci Borca koji ce reci da je Vojvodina politickim pritiskom otela Lalatovica.
Covek sam izjavio uslove pod kojima je ostao u Vojvodini, da mu se ne mesaju u posao i da se menadzeri uklone sa treniga. Mozda je ranije to mogao da trpi, ali sada vazi za jednog perspektivnijeg mladog trenera, mozda tako pocinje da brani integritet.

Znam da su pitali ranije, ali da li vi zaista verujete da je bilo direktnim politickih intervencija da Lalatovic predje, odnosno ostane u Vojvodini. Da li je moguce da se taj Lalatovic ne pita bas nizasta. Da li neko misli da je ovo vreme Tita, pa su neki igraci i treneri po odredjenim direktivama morali da idu iz kluba u klub. Jel ce sada da se javi navijaci Borca koji ce reci da je Vojvodina politickim pritiskom otela Lalatovica.
Covek sam izjavio uslove pod kojima je ostao u Vojvodini, da mu se ne mesaju u posao i da se menadzeri uklone sa treniga. Mozda je ranije to mogao da trpi, ali sada vazi za jednog perspektivnijeg mladog trenera, mozda tako pocinje da brani integritet.
Neke stvari ne bih smeo da iznosim ovde ali cu napisati da zaista verujem a nadam se da ces shvatiti sta to znaci, pametan si decko. Bio je kod nas u klubu, sve se dogovorio, otisao do Ns da se pozdravii onda je sve krenulo. Za Borac ne znam, nisam upucen ali za ovo jesam i ne pricam nista napamet.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,