Quote:
Brate korejanac ne budi lud nisam nista lose mislija. Shvacan ja da vam je mozak ispran od malih nogu, i da se sutra vođa javno pocne trpati u šupak cila nacija bi krenila za njim. Dok si ti ka mali kopa cili dan za šaku riže i spolno opcija na nadobudne drugarice iz propagadnih komunistickih filmova ja sam uziva u mladosti i netreba mi vođa i "neki" ideal da bi me vodija kroz život. Jeba te komunizam isprani mozgu...
A sad oprosti za sat vremena mi pocinje smjena i nemoj pisati nista lose dok me nema. Cao mikado
P.S. jeftini su ti ti poeni na racun homofobije
Ух јеботе овај зна ћирилицу

Стара црнокушуљашка кајла из СФРЈ периода,која је учила у школи српско-хрватски језик и сад нам тако враћа за бесплатно образовање и описмењавање.Сад ћу ја то лепо да прибележим у фасциклу за метак у потиљак,па да нађубримо зељиште пошто га кремирамо

Quote:
jos ne mogu da izbacim iz glave onaj film onih doktora koji su im operisali kataraktu,a oni svi HVALA TI VELIKI VODJO STO OPET VIDIM,jebes doktore
Што се тиче тебе Нишлијо,на ово ћу сад озбиљно да ти одговорим без зајебанције зашто је социјализам у Кореји бољи од српског капитализма и зашто се кореанци клањају Вођи због операције катаракте.
Зато што младићу операција катаракте овде у Србији на једном оку кошта око 800 евра,а у Кореји је здравство бесплатно,од лекова до хируршких захвата.Због тога се они клањају Вођи,а не доктору који би им у капитализму тражио грдне паре (ми то најбоље у Србији знамо да неки људи умиру на улици јер немају новца да се лече) и зарађивао на њиховој несрећи.
А ово око цене ти причам из искуства јер неко баш из моје породице треба да иде на ту операцију.Е тако да знаш кад наседаш на филм који су радила англо-америчка ђубрад.