ex-yu - diskusija
Re: ex-yu - diskusija
Коцкалоне је ли се ја варам или је Фк Ком из Подгорице имао организоване навијаче? Ако је одговор да, шта је данас са њима и шта је уопште са тим клубом?
Немају. Покушавали су једном, можда су се појавили на пар утакмица и то је све. Ком иначе игра у другој лиги и први су на табели.
https://www.youtube.com/watch?v=W040zU_2EYw
Толико о тој њиховој невиђеној репресији о којој кукају и ваде се на њу. Шета два минута по терену, и изводе га као принца. Овде не би стигао до атлетске стазе већ би га изврнули. (верујем да није проблем ако читају, добри су са ћирилицом)
Толико о тој њиховој невиђеној репресији о којој кукају и ваде се на њу. Шета два минута по терену, и изводе га као принца. Овде не би стигао до атлетске стазе већ би га изврнули. (верујем да није проблем ако читају, добри су са ћирилицом)
!!! wrote:https://www.youtube.com/watch?v=W040zU_2EYw
naravno da su dobri https://www.youtube.com/watch?v=82u30jxCNFM&feature=youtu.be
ko ne zna, Armada je dosla brodom, pa zato ovakva parola.
- Bruno Sulak
Ocekivao sam neku parolu tipa "Aj Titanik" al i ova je dobra
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MtXD9DCsGn8&feature=youtu.be[/youtube]
Potrudio sam se, al' sam informatički nepismen. Dokon mozak đavolje igralište
Potrudio sam se, al' sam informatički nepismen. Dokon mozak đavolje igralište
Добра фора са бродом и са журком пред текму, али не могу да се не за питам колико кошта изнајмљивање оноликог брода на 1,5 дан?
DRINK wrote:Добра фора са бродом и са журком пред текму, али не могу да се не за питам колико кошта изнајмљивање оноликог брода на 1,5 дан?
Мислим да је то редовна линија, само што су они покуповали све или готово све карте.
Знају ћирилицу, знају српске песме...спремни су да нас цвећем дочекају, неће им бити први пут.
Чомбе wrote:Знају ћирилицу, знају српске песме...спремни су да нас цвећем дочекају, неће им бити први пут.
Под наредбом газде који воли Делије, Србе чекају осмијеси а хрвате ћелије...
Је л има неко да каже пар речи о текми Црна Гора-Пољска? Нешто занимљиво?
Нијесам био на утакмици али могу ти пренијети шта су ми рекли људи који су били. Углавном, у односу на први пут кад су долазили Пољаци сад су дошли у већем броју и било је више хулигана. На стадиону су били Јагелонија и Лубин, а Лск Лођ су заустављени прије Подгорице и враћени назад. Вјероватно је ту било још неких група. Прије утакмице су били нападнути са пар бачених флаша, али полиција је моментално рашћерала нападаче.
-
- Nikada Agencija
Procitah citav tekst,al ne znam sta je smesno ?
''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC
-
Nikada Agencija wrote: Procitah citav tekst,al ne znam sta je smesno ?
Sve je počelo sasvim slučajno, na utakmici Grčke i Hrvatske u Ateni. Navijači Dinama stigli su u grad, želeći se obračunati s pristalicama Olympiacosa, koji su bratski klub s Crvenom zvezdom. Sjedili su u centru grada više od sat i pol, no nitko se od GATE 7, navijača Olympiacosa, nije pojavio. Takav potez impresionirao je GATE 13, navijače Panathinaikosa, a vođeni onom "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj" polako su se počeli zbližavati s BBB-ima. U početku su to bili osobni kontakti, no vremenom se prijateljstvo proširilo i na razinu grupe.
Također, jedan od članova jezgre GATE 13 ženio se, a na vjenčanju je, pogledajte u galeriji, napravio zastavu u kojoj vjenčani prsten spaja grbove Panathinaikosa i Dinama...
МГП wrote:Коцкалоне је ли се ја варам или је Фк Ком из Подгорице имао организоване навијаче? Ако је одговор да, шта је данас са њима и шта је уопште са тим клубом?
Ако се ја питам, Крвопије држе целу Подгорицу.
Да ли они још постоје, ако може @Коцкалоне или неко други да одговори. Младост сада игра прву, а нигде ни речи о њима.
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/4878-fk-sarajevo-fk-zeljeznicar-sarajevo-20-05-2017.html
Šta je razlog ovako slabe posete sarajevskom derbiju i ovako mali broj karata manijacima?
Šta je razlog ovako slabe posete sarajevskom derbiju i ovako mali broj karata manijacima?
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
Od derbija odigranog negde sredinom aprila krenuli su da daju po 5% karata jedni drugima. Otuda razlog slabije brojke manijaka.
Koliko sam pratio, na grbavici je napravljena nova ili obnovljena stara istocna tribina stavljena u funkciju. Gosti trazili veci kontigent karata ili ceo sever(nesto od ta dva), sto je po meni skroz na mestu imajuci u vidu da oni daju celu tribinu manijacima kad su domacini, ovi ih odjebali. Epilog, horde taj derbi bojkotovale i u dogovoru sa upravom za sledeci odrzali obecanje o reciprocitetu.
Koliko sam pratio, na grbavici je napravljena nova ili obnovljena stara istocna tribina stavljena u funkciju. Gosti trazili veci kontigent karata ili ceo sever(nesto od ta dva), sto je po meni skroz na mestu imajuci u vidu da oni daju celu tribinu manijacima kad su domacini, ovi ih odjebali. Epilog, horde taj derbi bojkotovale i u dogovoru sa upravom za sledeci odrzali obecanje o reciprocitetu.
Meni manijaci izgledaju odlicno.