Mopo (Hamburger Morgenpost) und Bild se odnosi na novine koje su pisale posle ovog na utakmici Dresdena sa Lajpcigom:
Ovo za burku, koliko sam ja skontao (sto ne mora da bude tacno) je da prozivaju navijace St. Paulija da su zene i da obuku burku da ih ne bi gledali a i zbog njihovog politickog opredeljenja.
Inace, taj Morgenpost je skoro imao i clanak za Zvezdu i njenu koreografiju protiv Uefe.
Mislim da su mi Magderburgzani jedna on najsimpaticnijih ekipa u Evropi .Kompaktni su I vizuelno su mi nekako "laki na oku".Pokusao sam da stupim u kontakt par puta sa nekim ljudima sa njihove tribine ali se ispostavilo da su sve bili neki indijanci koji I ne idu na utakmice .Da li znamo nesto vise o ovim navijacima?Istorija,politika,prijateljstva? Slucajno sam upoznao dva Engleza koja po nekad odu na njihove utakmice ali nisu u prici .Po njihovoj prici,Magderburg je Neo Nazi grad ,sa dosta pivara I veza sa UK zbog mesanih brakova u tom gradu koje su nemice imale sa Englezima .Mislim da je bila baza RAFa do skoro u 'burgu ???
2. oktobra u sukobu navijaca Magdeburga i Halleshera, ispao je (ili je gurnut, ne zna se) navijac Magdeburga koji je danas podlegao povredama (Hannes S. 25god). Inace je veliki rivalitet izmedju ova 2 kluba koji se nalaze u istoj regiji.
Spustili su tenzije, izdali su prezime, izdali ste pretke, eto sto vas narod prezire.