Европа 2017/18
Re: Европа 2017/18
Jbt. delije kao da su uneli bubanj na stadion ili sam utripovao 
Evo neke fotke sa tekmi (u toku) Partizan - Skenderbeg (Skënderbeu) i Arsenal - Zvezda dok ne dođu zvanicne....

Evo neke fotke sa tekmi (u toku) Partizan - Skenderbeg (Skënderbeu) i Arsenal - Zvezda dok ne dođu zvanicne....

- casual fcv
casual fcv wrote:Uneli su bubnjeve.
Uneli bubanj ili bubnjeve (mnozina ili jednina), salim se. Pitam zbog toga sto je tamo drugacije poimanje navijanja, nisu im toliko bitni ti bubnjevi, barjaci, zastave pa da se ubijaju ili gase navijanje zbog "komada platna". Znam da je i u italiji jedno vreme bubanj bio zabranjen a i kod nas su pokusali tamo neke ako se ne varam 2007. da uvode slicne zabrane u pogledu barjaka i bubnjeva kao u engleskoj iako je barem po meni na ostrvu drugacije poimanje navijanja. Evo ovde ima jedan zanimljiv video sa tamo "nekog finala" kada Murinjo prokazuje svojim pristalicama na bajernove ultrase koji su navijali kad im je tim gubio i kad je ekipi to bilo najpotrebnije.
Ako se ne varam bajernovi su tu imali i megafon. Elem, da ne duzim ako smetaju ove fotke iznad neka admin. izbrise, postavljace se druge.
-
Партизан - Скендербег

-
Арсенал - Црвена Звезда

-
Бате Борисов - Црвена Звезда