калашњиков wrote:Ma cuti sever jer ne moze da dodje od gromoglasne buke od tvoje grupe. Ne mozemo dodjemo do reci. Satraste se prozivanju istog. Najglasniji ste. Cuj ko mi se javlja... A nisam bezveze spomenuo Jug, opozicionare nase drage. Mozda ste u istom kosu pa je i tebe dirnulo. Jel? Gde bi nam scena bila kad bi svako gledao svoja posla, a manje srao drugima (severu) sta treba da rade... al ne vredi.... nadam se da si prekrecio do sada one antifa grafite po gradu sto ih imas na desetine, proslo je dosta vremena, moj antifasisto.
I opet si se usrao od pisanja a nista nisi rekao niti si odgovorio na pitanje. Nemoramo da budemo najglasniji ali i da sapucemo od vas cemo biti glasniji. Ali da ovde ne moze da se dodje do zdravorazumske reci od tebe i botova slicnih tebi, istina je, ne moze! Nista mene nije dirnulo, sta vise boli me kurac, al nisam slep kad vidim da neko je ogranicen kao terasa i prosipa neku mudrost ovde.
Nisam prekrecio nista, ali vidim da vi krecite pokojnike i unistavate tudje grafite pod okriljem noci. A uostalom bolje biti antifasista, nego srbin lazni patriota i izdajnik, koji nemo posmatra sta se desava i precutno podrzava, sta vise ucestvuje u tome. I jos na sve to, ti se usudi da ti nekog prozivas, tribina ti ogrezla u kriminalu, saradnji sa vladajucom strankom i policijom, bije svoj narod po protestima, tenderi, unistavanje srpskog sporta zarad vase titule u fudbalu i kosarci itd...
Lepo te pitam jel se neoglasavate zbog ucestvovanja firmi od vasih ljudi u renoviranju stanice ili zbog buducih poslova u koje ste vec ubaceni?!
Samo nemoj kontra pitanja i tako to. To smo vec sve culi do sad, znamo da znate kakav je Jug, sta se desava u NS, ciji je KG itd... al posto mi eto nista ne znamo, vi nas upoznajte sa tim, otvorite nam oci...
Nemojte samo onu cuvenu vasu `vama sta god se napise nece vam biti dovoljno`, napisi nesto smisleno pa ce biti mozda dovoljno...