Postby brucelee » Fri Dec 15, 2017 9:15 am
Ортак који је био у близини, прича ми да је при налету побуњених дошло до опште бежаније тренутног вођства југа, да су многи виђени побегли
и фактички људи су скоро па преузели југ, али се у тој гужви неко огласио са цигани, и онда је југ почео да узвраћа и кренуо је стампедо према побуњенима.
У игри око вођства трибине је пуно ствари, можда и најмање навијачких. Сви побуњени данас причају о циганима који воде југ, али им није сметало да до јуче буду део те исте трибине са много више цигана који су тада били на југу. Дакле ту нешто не штима и дефинитивно није прави разлог.
При убиству Салета цео државни врх је направио конференцију, изашао је Вучић, изашао је Стефановић, сви начелници полиције и почели причу о томе да нико не сме наше људе да убија по Београду, мени било чудно, али са друге стране и није чудно, кад се само мало загребе.
Сад, одакле хрвати...ко то зна, занима ме и ко би био у фазону, ајде да зовемо хрвате, по мени ко год био невероватно је шта је смислио. Исто ми је чудно да од 10 избачених са трибине на атлетску буде колико 7,8 хрвата, сви који су као били. Чуди и реакција мурије, која све то посматра и блеји.
Сад ће неко злонамеран рећи, радујем се што је југ као трибина у таквом стању, а гробари као навијачи исто...али верујте није, највећи проблем је што ја више ни југ а ни гробаре не могу поистоветити са трибином и навијачима.
Да не причам да су од 90тих па наовамо 90% највиђенијих људи тог истог југа, који су ипак градили неки карактер том југу протерани са истог, невероватно.
Па колико је све у оном руглу краја 80тих и почетком 90тих било здравије, са све Трлајама и осталим ликовима за које се знало ко су и шта су, невероватно.
И шта сад као гледамо неку кореографију са југа, па кажемо свака част или не знам добра нова песма југа, кад је све отишло у три лепе...понављам за мене и притом не за мене, ја сам небитан, али за многе гробаре који су годинама били на том истом југу, па касније истоку то више није трибина, већ само игром случаја скуп интересних особа,који преко трибине гранају свој пут.