Српска навијачка сцена - дискусија
-
Re: Српска навијачка сцена - дискусија
ФК Нови Сад има такмичарске селекције у свим узрастима. Од првог тима до 2010. годишта, и играће у војвођанским и градским лигама. Свима је Корида трн у оку, а реци нам Новосадисто, зашто Корида није ишла на реванш ФК Центру ?
Колико сам разумео Таурунуми кажњени 2 утакмице ,а клуб новчано ,због заставе са ликом Ђујића!?Звучи невероватно,али бојим се истинито.Забране ти гостовање јер истичеш заставу човека који је спасао хиљаде Срба,и нигде никада није осуђен.Све то у пакету општег додворавања Јевропи и Америци где је исти човек живео преко пола века правно и суштински као слободан човек.Невероватно!!Следеће су можда упитници које попуњаваш пред стадионом.Деда био четник,?Е,ти не можеш на трибину.Прадеда ратовао 1914?Не можеш ни ти.Које понижење осећам.Јајаре!!Срамота до неба!!
Коме ово упућују?
Verovatno grupi maxhtec navijači anortozisa sa kojima su dobri.
З В Е З Д А Л Е !
Па видим неког позивају на вешање у пароли, па реко ако има неки инфо, ко шта ?
reziser wrote:Колико сам разумео Таурунуми кажњени 2 утакмице ,а клуб новчано ,због заставе са ликом Ђујића!?Звучи невероватно,али бојим се истинито.Забране ти гостовање јер истичеш заставу човека који је спасао хиљаде Срба,и нигде никада није осуђен.Све то у пакету општег додворавања Јевропи и Америци где је исти човек живео преко пола века правно и суштински као слободан човек.Невероватно!!Следеће су можда упитници које попуњаваш пред стадионом.Деда био четник,?Е,ти не можеш на трибину.Прадеда ратовао 1914?Не можеш ни ти.Које понижење осећам.Јајаре!!Срамота до неба!!
Закони на том јебеном западу јесу некада и драконски и неосновани, репресивни, али никада овако нелогични као код нас.
Да ли је могуће да код Хрвата, који кукају толико на репресију над навијачима, прођу кореографије скоро свих топ група око "Олује" некажњено, а да у Србији кажњавају групе ради истицања лика једног српског великана? Докле иде српска глупост и понижавање, љубљење чизме и хрљење некоме ко те не жели, не воли и вијековима тлачи да би се њему придружио на посљетку и платио овакве цијене.
Држава која се одрекне своје историје, њених актера, хероја и битака, писма и достојанства више није држава него марионета, а то смо данас.
Послато са SM-G350 уз помоћ Тапатока
само ми није јасно поређење четника (краљева војсак у отаџбини) и усташа фашиста који су клали народ . па јел читају књиге ови наши што воде државу или опет са западом покушавају да праве југославију али овог пута ону која је опљачкана и на коленима да служи западу
Pa to im i jeste cilj, da stave znak jednakosti izmedju nas i njih. Ako im ovo prodje, do kurca.
zakonom o pravima boraca su izjednaceni borci jednog i drugog pokreta
ajde sto slepci subnor unuci iz saveza to ne znaju,ali zar niko iz zemuna to da im spomene
ajde sto slepci subnor unuci iz saveza to ne znaju,ali zar niko iz zemuna to da im spomene
-
Једно питање за све, али претежно за Новосађане. Која је ситуација са екипом Гробара из НС-а ? Дуже време нису качили заставу на југу, а екипа је била јака још од распада црне руке.
-
Poslednji put gns momke sam video na vidovdanu prosle godine verovatno su im bitni ljudi pali robije bila je neka akcija s kombijem moguce da je od tad
Da li je Jakuza bila na utakmici Napredak - Zvezda u Krusevcu?
usla je grupica ajd da kazem 30 njih negde u 5.minutu al bez ijedne zastave samo je grcka bila okacena tu gde su stajali
chevanton wrote:usla je grupica ajd da kazem 30 njih negde u 5.minutu al bez ijedne zastave samo je grcka bila okacena tu gde su stajali
друг члан wrote:Ali ni ta grupica nije ostala do kraja
Zasto?
Nemam pojma,i meni je bilo cudno.Valjda ce se javiti neko od njih
Choose Life
-
Delije su bili na tribini na kojoj uvek budu "gostujuci" navijaci, ima i snimak
Mislim da im ovo nije prvi put da ne navijaju kuci protiv zvezde...
Mislim da im ovo nije prvi put da ne navijaju kuci protiv zvezde...