Српска навијачка сцена - дискусија
-
Re: Српска навијачка сцена - дискусија
Juce na stadionu. Kad je otislo iz Ns 2,3 soma navijaca i simpatizera Zvezde na neku utakmicu a da ne govorim 5,6 soma kao nas u par navrata? Nemoj opet da se vadis na besplatan put molim te.
Смешан си дечко. Никад.
-
Ti si zanimljiv Combe.
Bila je prica ovde zasto niko ne peva protiv vlasti, evo cisto da se zna juce su sever i zapad zajedno pevali Vucicu pederu. Mogli su i cigani da se pridruze a u stvari nisu
Bila je prica ovde zasto niko ne peva protiv vlasti, evo cisto da se zna juce su sever i zapad zajedno pevali Vucicu pederu. Mogli su i cigani da se pridruze a u stvari nisu
Igraci ti zakucavaju gol u svoju mrezu,a tebe brine brojka cigana.
- Новосадиста
Па да се бринемо око резултата нико од нас на стадион не би дошао...
стадион-место народног бунта!
Чомбе wrote:Casual 1989 wrote:Odgovorio sam ti na prvi post tako da sam te podsetio kad smo napunili neki sektor.
Nema sta da brojim ja kazem to da Novi Sad navija za Zvezdu je cista glupost i to zna svako ko ide na utakmice ili zivi u Ns. Nisam bio u zemlji prosle godine ali sam redovan bio, verovatno redovniji od 80% ljudi sa ovog foruma. Isao sam kad nas je islo 30 u Jagodinu, 40 protiv Cuke itd a to moze i da se proveri sve ako bas zelis.
Nisam ti odg ono za zapad. Nikad nisu napadana zena i deca koja aplaudiraju kod gola Zvezde molim te ne izmisljaj. Napadani su oni koji pokazaju kurac ostalima i pevaju Zvezdine pesme. Ali ni vi ni grobari nemata pravo glasa sto se tice toga jer odavno za derbi nisu na istoku samo simpatizeri.
Stali bi ste na jug sa nezvanicnom brojkom tarote
Ево ја ти потписујем да из твог града на сваку Звездину утакмицу оде више људи. И то далеко више. А ретке су утакмице кад из Новог Сада на Звездину утакмицу крене мање људи него вас на гостовање Војводине. А превоз циганима никад није бесплатан.
Glupost, nevidjena koju si napisao. Evo ti posledji primer i to protiv Zvezde u Beogradu. Odavde je krenulo 600-700 ljudi u kavez. Koliko je na Severu bilo ljudi iz NS? Potpisujem da koliko god odavde ljudi da ide za vase utakmice, svi mogu u 1 bus da stanu
Ako racunas te 'jace' utakmice, kao što je vaša sa Zvezdom, onda si blizu brojke od 600-700 ljudi, s tim što im niko ne plaća autobuse, vozove, gorivo za čorbu... Ako gledaš vaša gostovanja ( sva sem vojvodjanska i nama blizancima) cifra NS cigana na Marakani je daleko veća.
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
BTS wrote:Ako racunas te 'jace' utakmice, kao što je vaša sa Zvezdom, onda si blizu brojke od 600-700 ljudi, s tim što im niko ne plaća autobuse, vozove, gorivo za čorbu... Ako gledaš vaša gostovanja ( sva sem vojvodjanska i nama blizancima) cifra NS cigana na Marakani je daleko veća.
Mislim da gresis iz nekoliko razloga.
Najpre da te podsetim da pravis poredjenje broja firme na strani sa ciganima kad su na svojoj domacoj tribini. Jeste nastrano, al fakat je da njima tekma u BG nije gostovanje, vec domaca. Dakle poredi domace sa domacim-gostovanja sa gostovanjem. Uzmi sad poslednja gostovanja Zvezde u Subotici il u Backoj Palanci, pa vidi kojiko je medju vama bilo ljudi iz NS. To uporedi sa brojem firme na istom gostovanju i sve ti bude jasno.
Drugo, hvatas se samo za finale kupa sa Jagodinom iz 2013 cime osporavas sva ostala masovna gostovanja navijaca Vojvodine. Vec sledece godine na istom finalu kupa iz NS je doslo 4-5 hiljada navijaca, bez ikakve organizacije prevoza, animacije ljudi, akcija po gradu itd..
Ne vidim ni jednu mogucnost (cak i sa sve obezbedjenim Lunch paketima i prevozom ) da bi odavde iz Novog Sada moglo da se sakupi 5000-10000 cigana bilo gde.
Na zvezdinom severu imas u gomili narod iz cele Srbije i sire. Nemoj mi reci da je 10% severa ljudi iz NS.. Suludo bi bilo da ih ima vise od Beogradjana
NS021 wrote:BTS wrote:Ako racunas te 'jace' utakmice, kao što je vaša sa Zvezdom, onda si blizu brojke od 600-700 ljudi, s tim što im niko ne plaća autobuse, vozove, gorivo za čorbu... Ako gledaš vaša gostovanja ( sva sem vojvodjanska i nama blizancima) cifra NS cigana na Marakani je daleko veća.
Najpre da te podsetim da pravis poredjenje broja firme na strani sa ciganima kad su na svojoj domacoj tribini. Jeste nastrano, al fakat je da njima tekma u BG nije gostovanje, vec domaca. Dakle poredi domace sa domacim-gostovanja sa gostovanjem. Uzmi sad poslednja gostovanja Zvezde u Subotici il u Backoj Palanci, pa vidi kojiko je medju vama bilo ljudi iz NS. To uporedi sa brojem firme na istom gostovanju i sve ti bude jasno.
Drugo, hvatas se samo za finale kupa sa Jagodinom iz 2013 cime osporavas sva ostala masovna gostovanja navijaca Vojvodine. Vec sledece godine na istom finalu kupa iz NS je doslo 4-5 hiljada navijaca, bez ikakve organizacije prevoza, animacije ljudi, akcija po gradu itd..
Ne vidim ni jednu mogucnost (cak i sa sve obezbedjenim Lunch paketima i prevozom ) da bi odavde iz Novog Sada moglo da se sakupi 5000-10000 cigana bilo gde.
Na zvezdinom severu imas u gomili narod iz cele Srbije i sire. Nemoj mi reci da je 10% severa ljudi iz NS.. Suludo bi bilo da ih ima vise od Beogradjana
Сад си превазишао све, нема даље.
Чомбе wrote:NS021 wrote:BTS wrote:Ako racunas te 'jace' utakmice, kao što je vaša sa Zvezdom, onda si blizu brojke od 600-700 ljudi, s tim što im niko ne plaća autobuse, vozove, gorivo za čorbu... Ako gledaš vaša gostovanja ( sva sem vojvodjanska i nama blizancima) cifra NS cigana na Marakani je daleko veća.
Сад си превазишао све, нема даље.
A ne sine ipak si ti prevazisao sam sebe posto se pravis da si najpametniji ovde. Prica se o drugom finalu sa Jagodinom kada smo bili u ratu sa upravom. Otislo je vise od 5000 ljudi. Svako je sam sebi placao gostovanje. Konkretno ko je isao u organizaciji Firme placao je 1000 din.
Nego pricaj ti nama kako ste u grupama od po 20 isli do centra grada iz vasih okolnih sela da kupujete jedne patike...To je nama interesantno. I slobodno racunaj da ce te opet tako! Vratili smo se...
P.S. Izvinjavam se na latinici
Svako ce ti potvrditi da je ovo tacno. Uhvatili ste se tog finala 2013 i zbog toga sve zivo osporavate. Tvrdim ti da je na JNA godinu dana kasnije 5000 ljudi doslo sa nula organizacije
casual fcv wrote:Војводина - Црвена звезда
Може неко од фирме да објасни слику?
- casual fcv
Не желим да улазим у никакве дискусије, оно што смо зацртали то смо успешно и урадили, а то је да цео запад буде испуњен навијачима Војводине, то може неком да се свиђа неком не, нормално је, не може свима да се свиђа..
Мени најбољи моменат на утакмици је био када су цигани довикивали запад да им се јави, на шта је запад одговорио звезду да ми понуде... што се није десило претходних неколико година
Мени најбољи моменат на утакмици је био када су цигани довикивали запад да им се јави, на шта је запад одговорио звезду да ми понуде... што се није десило претходних неколико година
У НОВОСАДСКИМ ОЧИМА ТВОЈА ПЛАВА ЗВЕЗДА С'ЈА!
- casual fcv
DRINK wrote:casual fcv wrote:Војводина - Црвена звезда
Може неко од фирме да објасни слику?
8. март је био, па уместо штангле држи цвеће
-
Посвећено опет збиљићу?
А шта је фора, дошао циган код пичке у госте па донео цвеће уместо штангле?
- casual fcv
Космет је Србија wrote:Посвећено опет збиљићу?
Тако је, прва слика је наставак прошле пароле.
А у чему је фора с њим, зар он није отишао из Војводине?
- casual fcv
Јесте, ал на разне начине покушава да саботира Војводину у њеном функционисању.
-
Dragoljub Zbiljic => Nikola Petrovic (kum) => Andrej Vucic (brat) = ???
Jel sada jasnije koja je varijanta u pitanju?
Jel sada jasnije koja je varijanta u pitanju?